Dispreț total al autorităților din Carei, pe motiv de Dăncilă: au programat manifestările ocazionate de Ziua Armatei Române la ceas de seară. De dimineață, Premierul-demis are treabă la partid!

0

Că trăim într-o lume ciudată, nu cred că mai e o noutate, dar uneori lucrurile o iau razna rău de tot! Sărbătorim pe 25 octombrie Ziua Armatei Române. Sau ar trebui…

Anul acesta se împlinesc 75 de ani de la eliberarea ultimei brazde de pământ românesc, orașul Carei, de sub dominația hoardelor horthysto- fasciste. Ne-am fi așteptat la o manifestare grandioasă, una care să ne umple inimile de mândrie și recunoștință pentru jertfa eroilor eliberatori.

Când colo, ce să vezi? Organizatorii au stabilit ora de începere a manifestării undeva, înspre noapte, după ora 17(!!!) poate pentru a arunca un eveniment atât de luminos în întuneric, și nu numai la propriu!

Este de neînțeles cum de autoritățile românești ale Sătmarului pot să organizeze o astfel de sărbătoare, cândva, într-o seară!

Este jalnică, este penibilă prestația acestor autorități care vor cu orice preț să compromită ceea ce trebuia să fie o mare sărbătoare a românilor eliberatori, care, prin jertfa lor, au reîntregit Țara!

Oare cât vom mai fi ținuți în beznă, oare cât vor mai trebuie să suporte românii sătmăreni astfel de umilințe?

Sursele noastre ne-au transmis că Viorica Dăncilă poate ajunge la Carei doar la 17:30. Deși ajunge la Satu Mare la 9 dimineața, are treabă la partid! Ca atare, doar la 17:30 are timp de Ziua Armatei.

Așa s-ar explica programarea în bătaie de joc a manifestărilor. Oare o fi vorba de o nouă negociere – precum cea pe motiv de Valea Uzului – între PSD și UDMR?!

Bine am ajuns! Evenimentele istoriei românilor să fie adaptate după programul lui madam Dăncilă!

Noaptea minții! Paginile glorioase din istoria noastră au ajuns să fie relativizate, în funcție de programul celui mai puțin dotat – intelectual Premier din istoria acestei țări…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.