O tânără a călătorit 700 de km (dus-întors) pentru a salva un pui de ogar din Satu Mare

0

O tânără din Ungaria, de la o Asociație pentru salvarea Ogarilor, a călătorit 700 de km dus-întors, pe timp de noapte, pentru a salva un pui de ogar din Satu Mare. Tânăra a răspuns prompt solicitării venite din partea Asociației FreeLife din Satu Mare.

Câinele, un ograr de 4 luni, a fost găsit abandonat de către Asociația FreeLife, subnutrit și cu sechele neurologice, spun aceștia.

”Asociația Free Life, în urma unei sesizări, s-a deplasat seara târziu, de urgență pentru a-l prelua și a-l pune în siguranța, fiind aceasta, probabil, ultima lui șansă. Pe loc i s-a făcut testul de jigodie, care, deși a ieșit negativ, a doua zi s-a repetat și la un cabinet veterinar pentru siguranță”, a scris Asociația FreeLife pe Facebook. 

Zumba, așa cum i-au pus numele, a fost luat de către tânăra Hanni Nagy, cea care a venit până la Satu Mare ca să-l salveze, și dus în Ungaria. Medicii însă, nu sunt prea optimiști în privința câinelui, dar tânăra din Ungaria a promis că va face tot posibilul să îl pună pe picioare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.