Pro România, partidul lui Victor Ponta, nu va susține guvernul PNL. Ludovic Orban: Cine nu votează Guvernul e cu PSD

0

Guvernul lui Ludovic Orban mai are nevoie de 12 voturi pentru investirea din Parlament. Până în prezent, președintele Partidului Național Liberal se bazează pe un număr de 221 de voturi pentru investirea Guvernului.
Pentru a fi validat Executivul, sunt necesare 233 de voturi.

Ultima rundă de negocieri s-a încheiat prost pentru Ludovic Orban. Pro România, partidul condus de Victor Ponta, nu a votat în Parlament pentru Guvernul PNL.

„Sincer să vă spun, nici nu aveam foarte mari așteptări. Pe de altă parte, îmi e greu să înțeleg această atitudine. Votezi o moțiune să dai jos guvernul, dar nu participi să învestești un guvern care să îl înlocuiască. Din punctul meu de vedere lucrurile sunt foarte simple. Cine nu votează Guvernul PNL este de fapt cu PSD și cu Dăncilă și se face coresponsabil la păstrarea ilegitimă la putere a acestei rămășițe de guven care face numai prostii, pe de altă parte cine nu votează devine responsabil pentru inexistența unui guvern care să ia măsuri extrem de importante pentru România”, a declarat Ludovic Orban.

Liderul Pro România, Victor Ponta, pesedist la origini, și-a motivat decizia de a nu vota un Guvern PNL.

„Nu vom vota Guvernul PNL! Nu cred că era o surpriză pentru PNL. Suntem un partid nou, în creștere, singurul partid care mai apără interesele oamenilor. Din acest motiv, vom susține un Guvern doar atunci când vom fi convinși că proiectele de competență, de profesionalism, de interes pentru electoratul nostru de centru stânga sunt garantate și reprezentate”, a spus Victor Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.