Primar cu spray

0

Habar nu avem cine este consilierul de imagine al primarului Kereskenyi dar ingeniozitatea șugubeață a acestuia, depășește orice…imaginație! Unii zic că nu are nici un consilier și în cazul acesta, nu putem decât să admirăm fantezia cromatică a lui Gabor.

Desigur, un primar are la îndemână diverse mijloace de a-și exercita atribuțiile, conform Legi Administrației Publice, dar cine s-ar fi gândit că piesa de rezistență a acestui arsenal legislativ este un simplu tub de spray, și acela roz? Unul adevărat, nu în 3 D, ca majoritatea proiectelor lui dom primar care confundă exercițiul administrativ cu  niște filmulețe de desene animate.

Ei, și ce face dom primar înarmat cu un spray (roz!)? Păi face ce știe el mai bine să facă: împrăștie, spumegă, arată cu degetul în direcția neantului, destinație înspre care se îndreaptă triumfătorul său mandat!

Dacă Vlad Țepeș pedepsea orice greșeală cu câte o diafană tragere în țeapă, tot țeapă vrea să ne tragă și Kereskenyi, dar acum timpurile s-au modernizat, iar edilul șăf sancționează greșelile cu sprayul acela dătător de hemoroidale neliniști firmelor care prestează pentru primărie!

          Da, chiar foarte multe ar trebui șpreiate în Sătmarul acesta, dacă altă formă de protest nu a mai rămas! Nu ar ajunge toată producția fabricii de sprayuri ca să acopere toate neîmplinirile din actualul mandat al lui Gabor!

          Dacă l-am lua în serios și am pune mâna pe rozaliul spray, în Satu Mare ar rămâne foarte puține locuri nevopsite. Din avion s-ar putea vedea un întreg oraș năclăit cu roz.

          Și dacă am merge cu logica acestei bizare vopsiri până la capăt, atunci fiecare sătmărean ar trebui să se înarmeze cu un astfel de tub, și să-l dea cu spray din abundență, pe însuși Kereskenyi Gabor, cea mai mare eroare a întregii  administrații sătmărene! Măcar de ne-ar ajunge comanda asta uriașă de tuburi, undeva, la începutul lunii iunie 2020, să zicem…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.