Comunism de manea la PSD Satu Mare: Bocitoarele lui Fedorca de la PSD au venit în Piață să o aplaude pe Tuta Veorica. Nea Nicu și Kim Jong-Un ar fi invidioși!

0

Negrești-Oaș este orașul de adopție al lui Liviu Dragnea: acolo, pușcăriașul Dragnea continuă să fie cetățean de onoare, pentru că – în ciuda nenumăratelor eforturi ale lui Babici și ale PNL-ului local – pesediștii strâns-uniți în jurul lui Fedorca se încăpățânează să ne facă de râs în toată țara și refuză să-i retragă titlul onorific.

Doar la Negrești, grație PSD, filosofia publică e următoarea: furați, faceți pușcărie, fiți corupți, doar așa puteți deveni cetățeni de onoare ai orașului!

Viziunea d-nei Fedorca asupra politicii este una de sfârșit de deceniu al optulea, din secolul trecut – o viziune comunistă, pe nivelul lui nea Nicu-cizmarul și Țața Leana-academicianca.

Dacă vă uitați pe filmarea colegilor de la Obiectiv SM, veți vedea că, parcă, și Vioricăi, cât e ea de tută, îi e puțin jenă de primirea comunistă – odioasă pusă la cale de Fedorca.

Oameni buni, de Ziua Armatei, la Satu Mare, pesediștii s-au adunat să aplaude o tută, reiterând comportamentul deviant din comunism.

Dacă în comunism, oamenii care aplaudau nu aveau încotro, acum ridicolul este imens: în plină libertate și democrație, o doamnă de la PSD Negrești-Oaș are puterea să convingă niște tute să primească cu aplaude și urale de tip comunist, o altă tută, pe care au pus-o, la mișto, să candideze la prezidențiale… Numai în Coreea de Nord se mai pot vedea astfel de imagini jenante.

Ce e uluitor este că această doamnă Fedorca este atât de cinică, încât găsește argumente să convingă anumiți concetățeni de-ai noștri să pice în ridicol, comportându-se exact ca în cea mai crâncenă perioadă din dictatura ceaușistă. Acesta este PSD-ul după Dragnea, aceștia sunt discipolii lui – Fedorca, tuta Veorica…comunism crâncen, dezgustător, caricaturizări umane!

Că tot veni vorba de primărița Fedorca, deși Ziua Armatei se sărbătorește pe 25 octombrie, la Negrești Oaș, această zi a fost sărbătorită în avans. Practic, șefa PSD Satu Mare și primarul Negrești Oaș, a mutat sărbătoarea pe 24 octombrie, cu o zi înainte , pentru a întâmpina premierul demis, în piața Someș, din Satu Mare.

Alături de Viorica Dăncilă, printre alții, a venit și ministrul demis al Agriculturii, Petre Daea, posibil, cel mai mare iubitor de cormorani din țară.

Minute întregi de scandări la sosirea Vioricăi Dăncilă la Piața Someș

Publicată de Ziarul ObiectivSm pe Joi, 24 octombrie 2019

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.