Sătmărenii îi cer lui Kereskenyi, „regele” trotuarelor din Satu Mare, să mai treacă cu asfaltul și pe la scările podului Decebal

0

Sătmărenii de declară nemulțumiți, și pe bună dreptate, de aspectul scărilor care permit traversarea podului Decebal. Tot aceștia, sătmărenii, căci despre ei este vorba, și-au dori ca primarul Kereskenyi,„regele” pavajelor, al trotuarelor și al panseluțelor din Satu Mare, să mai treacă și el podul pentru a vedea ”adevărata provocare”, cum a fost numită chiar de ei, prin care trec sătmărenii care traversează podul Decebal.

Nu este prima dată când cetățenii se plâng de felul în care arată scările care le permit traversarea podului. Acum însă, situația scărilor pare a fi puțin mai delicată. Treptele au început serios să se dezintegreze, iar orice pas greșit, la propriu, poate duce la accidentare.

Sătmărenii și-ar dori ca edilul municipiului Satu Mare să lase plantatul panseluțelor, că și așa e toamnă, și să facă ceva cu aceste scări – pericol, până nu se lasă zăpada peste oraș. Aceste scări au nevoie de o reabilitare imediată.

Sătmărenii știu: critica-i constructivă, iar primarul are nevoie de mai multe „încurajări” pentru a se pune pe treabă.

”Aceste trepte reprezintă o adevărată provocare pentru sătmărenii care trebuie să treacă podul Decebal. Nu peste mult se va instala iarna…cum Doamne vom trece pe acolo? Fierul beton se vede foarte bine acum..la iarnă…???, a scria o sătmăreancă pe Facebook.

Atașat, femeia a lăsat și câteva fotografii cu aspectul deplorabil în care arată scările care permit traversarea podului Decebal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.