La Oradea se construiește parcare supraetajată cu peste 500 de locuri și în valoare de 7,7 milioane de euro pentru Spitalul Județean

0

La Oradea, orașul care nu pare să doarmă, ci se dezvoltă în continuu, primarul Ilie Bolojan anunță proiectul cu privire la realizarea unei parcări care va deservi Spitalului Județean se află în linie dreaptă.

”Proiectul parcării supraetajate care va deservi Spitalul Județean este într-o fază avansată: planul de urbanism zonal se află în dezbatere publică, urmând să fie probabil votat în ședința Consiliului Local din luna noiembrie, iar studiul de fezabilitate este deja gata.

Parcarea se va realiza pe strada Gh. Doja, în vecinătatea spitalului și va avea 5 nivele: un subsol, un parter, două etaje și o terasă. Vor fi aproximativ 516 locuri de parcare, costurile urmând să se ridice la 7,7 milioane euro, incluzând exproprierile, relocările de utilități și consolidarea dealului.

Între parcare și spital va exista o traversare supraterană, care va avea o lungime de 13 metri și care va face posibilă intrarea din parcare direct în spital.

Indicatorii tehnico-economici ai acestei parcări vor fi aprobați la finalul lunii noiembrie, iar la începutul anului viitor se va trece la procedura de licitație”, a scris edilul Ilie Bolojan pe Facebook. 

La Oradea se construiește parcare supraetajată cu peste 500 de locuri și în valoare de 7,7 milioane de euro pentru Spitalul Județean 1La Oradea se construiește parcare supraetajată cu peste 500 de locuri și în valoare de 7,7 milioane de euro pentru Spitalul Județean 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.