Lista solicitanților locuințelor ANL, din nou pe masa consilierilor locali, propusă spre aprobare

0

Primăria Satu Mare a anunțat o ședință ordinară în ultima zi a lunii octombrie. Dintre cele 32 de proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi, un subiect mai vechi, care a creat vâlvă în orașul nostru, va fi din nou discutat…și propus spre a fi aprobat. Este vorba despre lista persoanelor care vor intra în posesia unei locuințe prin programul ANL.

”Proiect de hotărâre pentru aprobarea listei solicitanților care au acces la locuințele pentru tineri, destinate închirierii, în ordinea de prioritate și a listei finale privind stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuință și în repartizarea locuințelor, construite prin programul ANL.”

Nu se cunoaște însă, lista finală a persoanelor care vor beneficia de o locuință ANL, după ce viceprimarul Adrian Albu, inițiatorul proiectului, i-a cerut fostei viceprimar Doina Feher și președinte al comisiei, să-și retragă fiul de pe lista ”buclucașă”. Rămâne de văzut dacă lista finală fi dezvăluită în data de 31 octombrie, în ședința de Consiliu Local sau vom afla de la terțe persoane, la fel ca data trecută.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.