Ciprian Crăciun îi cere explicații primarului Kereskenyi: ”În baza căror decizii au fost înlocuite și schimbate panourile de la intrările/ieșirile din oraș?”

0

Ieri, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, anunța că Primăria Municipiului Satu Mare a reabilitat intrările în oraș. Au fost efectuate lucrări de recondiționare a soclului, panourile au fost înlocuite, iar pe fiecare poartă de intrare a fost montată stema orașului, după cum însăși primăria anunțase.

Trecând peste faptul că intrarea în oraș de pe Lucian Blaga a fost vopsită în culorile tricolorului de la stânga spre drepta în roșu, galben și albastru și nu în albastru, galben și roșu, așa cum ar trebuie să fie, consilierul local Ciprian Crăciun ridică o „problemă” pe pagina sa de Facebook: cum au fost reabilitate aceste socluri din fonduri proprii? 

”Primaria municipiului a postat pe pagina sa de facebook urmatorul mesaj:

*Primăria Municipiului Satu Mare a reabilitat intrările în oraș. S-au efectuat lucrări de recondiționare a soclului, panourile au fost înlocuite, iar pe fiecare poartă de intrare a fost montată stema orașului. Lucrarea s-a realizat din eforturi proprii şi a vizat întreg ansamblul reuşind să schimbe aspectul estetic al zonei*

Ințelegem perfect nevoia de recondiționare a acestor socluri dar nu ințelegem altceva:
– in baza caror decizii au fost inlocuite și schimbate panourile de la intrarile/ieșirile din oraș? Din cate imi amintesc eu nu au fost consultati cetațenii municipiului sau reprezentanții acestora in Consiliul Local!
– ce inseamna “lucrarea s-a realizat din eforturi proprii” ? Ați adus cumva de acasa bani pentru reabilitare? Nu de alta, dar nu am văzut să vă laudați cu asta 😊, că tot e campanie. Sau din fondurile proprii ale Primăriei, adică a sătmarenilor?!
– dacă “eforturile proprii” au fost din donatii, poate ii menționați si pe donatori, ca să le mulțumim !

Eu cred că scopul a fost cu totul altul și reabilitarea a fost doar un mijoc prin care v-ați atins acest scop.
Sper că la baza acestei decizii nu a stat doar pixul edilului! Pentru că daca e așa, are perfectă dreptate “al nostru’ ” atunci cand mai exclama acel cuvant ( grof) care nu prea vă place…..sau poate vă caracterizează si vă place prea mult și faceți tot posibilul să-l tot menționeze satmarenii”, a scris Ciprian Crăciun pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.