Diferențe între vechile și noile liste cu persoanele care vor avea acces la locuințele ANL

0

Proiect de hotărâre pentru aprobarea listei solicitanților care au acces la locuințele pentru tineri, destinate închirierii, în ordinea de prioritate și a listei finale privind stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuință și în repartizarea locuințelor, construite prin programul ANL au ajuns din nou pe masa aleșilor locali astăzi, în ședința de Consiliu Local.

Inițiatorul proiectului, viceprimarul Adrian Albu, a precizat că de la lista întocmită în urmă cu o lună și până în prezent, s-au produs câteva modificări. Acesta a și justificat motivul pentru care lista actuală este diferită de prima, cea în care președintele comisiei era Doina Feher.

”Au fost câteva mici greșeli și anume, s-a greșit data de înregistrare a cererii și când s-a corectat, poziția s-a modificat pentru că în funcție de vechime crește sau scade cu un an sau crește sau scade cu numărul de puncte pe care le primește”, a spus Albu.

Acesta a precizat că dacă un solicitant face o școală în plus, acesta primește puncte în plus, la fel și în cazul unui venit mai mare, primește mai multe sau mai puține puncte, asta depinzând de suma care îi revine fiecăruia pe cap de familie.

Dacă fiul Doinei Feher a fost retras de lista inițială, fiica șefei de cabinet a prefectului, Nane Marinescu, a scăzut câteva poziții, ajungând ultima pe listă, conform noilor liste ANL, deținute de Obiectiv SM.

Și vechile liste…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.