În România, 8 vase de toaletă se plătesc cu 2.858 de lei bucata, în timp ce costă, de fapt, 272 de lei. Publicitate pentru un spital, de 5,2 milioane de lei

0

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea, este implicată într-un scandal care a ține de câteva zile primele pagini ale ziarelor din țară, după ce a distribuit pe Facebook un mesaj injurios al ”stilistului” Dana Budeanu. Gabriela Firea a ironizat zilele trecute un ONG care construiește un spital public pentru copii, din donații și fonduri private.

Primarul a venit cu un contraexemplu, pentru cele care ”se laudă” cu construirea acestui spital, de spital inaugurat recent de el, din bani publici: spitalul de copii Gomoiu din București.

Ziarul Libertatea a făcut o serie de dezvăluiri astăzi și arătă cum s-a furat la spitalul ”construit” de Firea, Spitalul Gomoiu din capitală, din documente oficiale, aflate în posesia Primăriei.

La Spitalul de copii Gomoiu, construit de Primăria Capitalei sub bagheta magică a Gabrielei Firea, 8 vase de toaletă au fost plătite cu 2.858 de lei bucata, în timp ce au costat, de fapt, 272 de lei.

Aceeași publicație scrie că Gabriela Firea a dat televiziunilor, radiourilor și site-urilor 5,2 milioane de lei în perioada 15 august – 15 noiembrie ca să promoveze realizarea unui spital unde Corpul de Control al Guvernului a descoperit o fraudă uriașă.

Mai mult, spitalul de copii Gomoiu a fost construit cu 48 de milioane de euro, ”dar experții angajați chiar de Primărie în procesul cu constructorul estimează furtul la peste 15 milioane de euro”, potrivit unor surse din Primărie ale ziarului Libertatea.ro.

Spitalul de copii Gomoiu a fost, de fapt, contractat și făcut pe vremea lui Sorin Oprescu, dar a fost finalizat, recepționat, plătit și inaugurat în mandatul Gabrielei Firea.

Zilele trecute, pe Facebook-ul personal, primarul a distribuit o postare în care ”rivalii” de la ”Dăruiește viață” erau insultați, în termeni specifici prietenei care o îmbracă, Dana Budeanu.

Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu de la Asociația „Dăruiește Viață”, cele care construiesc un spital public, din donații, cu ajutorul a peste 260.000 de oameni, au declarat că vor da în judecată primarul general al capitalei, Gabriela Firea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.