IRUM Reghin: În cinci zile de târg Indagra din 2018 am primit 50 de comenzi pentru tractorul Tagro, deşi nu este gata

0

Irum Reghin este singura companie care a produs, după 15 ani de la dispariția producției de tractoare, primul tractor românesc, Tagro, destinat cu precădere fermelor mici și mijlocii. Firma este prezentă în INDAGRA, târgul pentru mașini agricole și primește comenzi pentru brandul creat la Reghin care costă 34.500 de euro.

Managerii IRUM din Reghin spun că în prezent nu dispun de stocuri pentru acest tractor, ci se realizează pe comandă, în termen de 30-60 de zile, în funcție de modul în care este personalizat.

În 2018, la INDAGRA, producătorul a primit 50 de comenzi pentru noul tractor, care încă nu era finalizat. „Tractorul este pentru a doua oară la târg, de data aceasta în varianta finală. Când l-am adus anul trecut, au fost contractate 50 de unități și o parte din ele le-am livrat în cele 12 luni. Astăzi a venit un domn care nu a putut ajunge în 2018 să vadă tractorul, pentru a-l cumpăra. Și în acest an atracția principală este Tagro”, a declarat Marian Ionescu, managerul regional al companiei pentru ZF.ro

Irum Reghin, compania deținută de familia Oltean, a avut în 2018 o cifră de afaceri de 26 milioane de lei și aproape 450 de angajați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.