Ridicolul atinge cote maxime la Cluj. Liviu Alexa, jurnalist și președinte PSD Cluj: ”Viorica doarme doar 3 ore pe noapte de 20 de luni”

0

Premierul demis, Viorica Dăncilă se află în turneu electoral în această perioadă. După ce s-a plimbat pe la Oradea și Salaj unde a fost huiduită, a venit și rândul capitalei Transilvaniei pe 29 octombrie. Un autocar plin cu simpatizanți ai PSD au parcat în fața cinematografului Florin Piersic, iar la intrare se formează o buluceală voioasă, relatează Press One.

Primul care s-a înscris la cuvânt este Liviu Alexa, jurnalist de Cluj și șeful filialei PSD din Cluj. Cunoscut mai mult pentru atacurile la colegii săi din presa clujeană, acesta a declarat în cadrul întâlnirii Vioricăi Dăncilă cu oamenii de la Cluj, faptul că premierul demis ar dormi doar 3 ore pe noapte de 20 de luni, lăsând de înțeles că motivul pentru care doare atât de puțin este munca.

„Am intrat un pic mai emoționat decât credeam. Dar haideți să aplaudăm un pic mai tare pentru Vioricaaaa Dăncilăăăă!”, le spunea sșeful PSD Cluj celor prezenți în sală.

Sala aplaudă. Noul șef al PSD Cluj invită apoi sala să se aplaude pe ea însăși „pentru că meritați”.

„Bine ai venit la Cluj, Viorica, cu adevărat la Cluj! Bine ai venit, Mihai Fifor, vicepremierul nostru și secretarul general al partidului pe care foarte multe doamne l-au pupat în seara asta. Bine ai venit, Petre Daea! Cel mai tare ministru al agriculturii, încă o dată, cel mai tare ministru al agriculturii”, urlă Alexa. Sala exultă.

Mai mult, în dialog cu publicului prezent, Alexa îl dă drept exemplu pe Radu Moldovan de la Bistrița, care intrase într-un „județ portocaliu” în urmă cu un deceniu și l-a transformat „într-o bijuterie, cu ajutorul PSD”. Ar exista un plan asemănător și pentru Cluj.

Nu vreți să-l scoatem după 16 ani, pe Emil Boc, de pe sceptru? Acest baron cu adevărat. Emil Boc are 16 ani. Mai vreți încă patru cu el?

Sala: Nuuuu!

Șeful PSD Cluj își continuă discursul și îl dă exemplu pe președintele PSD Radu Moldovan de la Bistrița, care intrase într-un „județ portocaliu” în urmă cu un deceniu și l-a transformat „într-o bijuterie, cu ajutorul PSD”. Ar exista un plan asemănător și pentru Cluj.

– Nu vreți să facem și noi chestia asta la Cluj?

Sala răspunde, dar nu cu foarte multă convingere: Ba daaa!

Cu alte cuvinte, Liviu Alexa încearcă să umbrească meritele primarului Emil Boc și realizările pe care acestea le-a făcut într-unul dintre cele mai frumoase orașe din țară, apreciat și de către străini.

Alexa, cu privirea ațintită spre Viorica Dăncilă își continuă discursul și afirmă că „Vreau un președinte care lucrează 24 din 24. De unde știu eu, personal, că Viorica Dăncilă lucrează 24 din 24?”, continuă Alexa.

„Mă uit pe WhatsApp. Și știu că doamna adoarme la 2 noaptea și se trezește la ora 5. Trei ore de somn pe noapte! Știți cât a făcut asta? 600 de zile în ultimele 20 de luni, încontinuu.

Asta a trebui să vă arate cât de mult s-a implicat în guvernare, cât de mult s-a implicat în România. La polul opus, avem un domn pe nume Klaus Iohannis, care stă-n concedii în hoteluri extraordinar de frumoase, își pune colane la gât – l-ați văzut acum în Japonia – care blochează România, care face din Constituție un preș”.

– Îl mai vreți pe Iohannis?

Sala: Nu, nu!

– Un pic mai tare dacă se poateee.

Sala, mai tare: Nuuuu, nuuuu!

– Pentru că acest Iohannis cu discursul lui nazist vrea să muriți. Vrea să dispară PSD. Voi vreți să muriți?

Sala: Nuuu!

– Vreți să vă ucidă cineva?

Sala: Nuuu!

La ieșirea de la acțiunea PSD, simpatizanții partidului s-au încăierat puțin cu câțiva „haștagiști”. Doamna Viorica a părăsit sala pe ușa din dos, relatează Press one.

Sursa Foto: Press One/Raul Ștef / Inquam Photos

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.