Simona Halep a devenit cetățean de onoare al orașului Cluj-Napoca

0

Consiliul Local Cluj-Napoca a decis joi, în unanimitate, să o declare pe jucătoare de tenis Simona Halep, cetățean de onoare al Clujului. Toți consilierii au votat favorabil și au aplaudat reușita la care au contribuit cu toții, dar și pe campioana României.

„Vreau să vă mulțumesc pentru acest vot de suflet dat Simoeni Halep și îi ținem pumnii, pentru că peste câteva ore joacă la Turneul Camioanelor cu Karolina Pliskova. Am făcut această propunere în primul rând pentru că, dincolo de faptul că Simona Halep este o mare campioană, este un model pentru generația tânără, că se poate reuși prin muncă, talent, bun-simț și perseverență. Este un om de o modestie rar întâlnită. Un om care niciodată n-a uitat că are alături de ea publicul care o iubește. Gestul nostru simbolic este de a-i spune că este binevenită la Cluj-Napoca, felicitări și mulțumiri pentru ceea ce face pentru sportul românesc”, a declarat Emil Boc.

Simona Halep ar putea fi prezentă, în februarie 2020, la meciul din cadrul Fed Cup pe care România îl va disputa, la Cluj-Napoca, împotriva reprezentativei Rusiei.

Simona este deja cetăţean de onoare al Municipiului Constanţa, dar şi al Capitalei României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.