VIDEO. Apaserv habar nu are când va finaliza lucrările pe Bulevardul Octavian Goga. Ce a declarat directorul

0

În urmă cu aproape două săptămâni, într-o zi de luni, 21 octombrie, Primăria municipiului Satu Mare anunța pe Facebook că cei de la Apaserv vor finaliza lucrările pe bulevardul Octavian Goga. Pe Octavian Goga, se circulă în continuare pe o singură bandă, spre Cartierul Micro 17, fapt ce i-a revoltat pe sătmăreni la vremea aceea, căci între timp s-au cam resemnat. La orele dimineții, la prânz și seara, traficul e aproape infernal, spre disperarea șoferilor.

După numeroase sesizări ale sătmărenilor, primăria anunța pe 21 octombrie că ziua următoare, marți, cei de la Apaserv vor finaliza lucrările, iar circulația va reveni la normal. Problema este că nu știm care marți.

Lucrările nu au fost finalizate până în prezent, iar din declarațiile directorului general Apaserv, Ioan Leitner, prezent ieri în ședința de Consiliu Local, putem afirma că cei de la Apaserv nu știu nici măcar ei când vor termina aceste lucrări care nu au respectat termenul de execuție.

Directorul Apaserv spune că lucrările de suprafață de pe Octavian Goga sunt terminate, iar în interior a fost căptușit 100 de metri din cei 350 care trebuiau căptușiți. Până la mijlocul lunii viitoare lucrările AR TREBUI (?!?!) finalizate, însă nu se mai lucrează la partea de suprafață, a transmis directorul Ioan Leitner.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.