Consilierii locali PSD -ALDE blochează, în continuare, administrarea comunei Calinești- Oaș: nu mai vin nici la ședintele de Consiliu Local

În urmă cu două săptămâni ne-am deplasat la Călinesti-Oaș pentru a transmite live cum se desfășoară o ședință de Consiliu Local la primăria din localitate. Primarul comunei Calinesti Oas, Dinu Birtoc, a afirmat în repetate rânduri faptul că consilieri locali PSD-ALDE blochează toate proiectele propuse, iar în felul acesta, comuna bate pasul pe loc. Mai mult, aceștia nu votează nici măcar pentru proiectele pe care ei le depun, lipsind de la ședințe.

Pe data de 30 Octombrie și 4 Noiembrie, la Călinesti Oaș au avut alte două ședințe de Consiliu Local și, la fel ca și în alte dăți, consilierii locali au fost absenți nemotivați.

“Ședințele Consiliului local din 30 octombrie, și din 4 noiembrie. nu s-au ținut din cauza absenței consilierilor (vezi prezența).
Mă simt nevoit să vă informez că activitatea administrației locale este grav afectată, aceștia nu doresc să vă informez asupra celor ce se întâmplă și sunt foarte deranjați de faptul că postez pe rețelele de socializare informații legate de cele ce se întâmplă la nivelul comunei.
Eu sunt interesat de soarta acesteia și vreau ca toți locuitorii să primească aceste informații.O zi bună, a transmis primarul primarul Dinu Birtoc.

Recommended For You

About the Author: REDACTIA

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *