Sătmăreanca Natalia Iocsak, un copil-minune al pilotajului feminin din România la numai 16 ani

0

Natalia Iocsak, o adolescentă de numai 16 ani,  din județul Satu Mare, are o pasiune mai puțin obișnuită printre fetele de vârsta sa. Este pasionată de automobile cu mulți cai putere și este numită copilul-minune al pilotajului feminin din România. Mai mult, pasiunea sa a clasat-o în primii opt piloți la ultimul Campionat Maghiar de drifting care a avut loc la Brno, Republica Cehă. Acolo au participat trei piloți ardeleni, printre care și sătmăreanca Natália Iocsak.

Natalia s-a născut în Livada, județul Satu Mare  și concurează în prezent pentru CS Minaur Baia Mare. Tânăra a terminat pe locul 6 în Campionatul României, după ultima etapă disputată în București.

În acest weekend, tânăra a participat la Iași la demonstrații de drift, iar adrenalina a fost la cote maxime.

Într-un interviu pentru ProTv, sătmăreanca a declarat că la fratele său vine pasiunea pentru mașini cu mulți cai putere și că a început încă de la 9 ani cu raliul, apoi a decoperit driftul. Îi place mult adrenalina și de se consideră foarte curajoasă.

Tatăl ei a declarat că familia o susține atât moral, cât și financiar și o însoțește mereu la campionate și evenimente, iar emoții sunt mereu prezente, până în momentul în care ,,iese afara”.

Sătmăreanca Natalia Iocsak, un copil-minune al pilotajului feminin din România la numai 16 ani 1Sătmăreanca Natalia Iocsak, un copil-minune al pilotajului feminin din România la numai 16 ani 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.