COMUNICAT PRO ROMÂNIA. Partidul de ”intelligence” a acționat sec(-uristic) și i-a linșat pe cei care au votat Guvernul Orban. Ponta, caraghiosul săptămânii?

Victor Ponta a votat pentru moțiunea de cenzură.

După ce a picat Guvernul, a negociat ceva, în interes personal, cu Ludovic Orban, iar actualul Premier l-a refuzat. Ca atare, Ponta s-a aliat cu Dăncilă și PSD, pentru a vota împotriva învestirii Guvernului Orban, de data aceasta…?!

Niște ”băeți” din partidul lui, unul de ”interes național”, de altfel, nu l-au ascultat și au încălcat ordinul de partid, din punctul de vedere al votului la învestitură.

Ca atare, Ponta, degrabă vărsătoriu de sânge, a început să-i excludă. Singura problemă e că exclușii sunt dintre cei care supraviețuiesc în orice condiții, ca și când ar fi protejați de Servicii… zic gurile rele.

Deci…Ponta, ori ne consideră pe toți proști, ori e caraghios în raționamentele pe care le face… a se vedea comunicatul de marți al PRO…

Pentru că a dat un comunicat care exprimă un demers absolut ridicol, Ponta e candidat sigur la calitatea de CARAGHIOS AL SĂPTĂMÂNII”!

Mai jos puteți citi, integral, comunicatul PRO România…

Înainte de lecturare, câteva repere, cât mai schematic…

Gabriel Oprea, despre PRO România și PLUS:

”Sunt partide de intelligence. (…) Spre deosebire de ei, eu sunt militar cu gradele la vedere, aceasta să fie foarte clar”.

PRO România a anunțat, marți, că a pus în aplicare amenințările la adresa celor care au votat Guvernul Orban, pe motiv că ”au acționat în afara deciziilor luate în interiorul partidului și au votat pentru învestirea Guvernului Orban”.

Ca atare, au apărut primele nume de ”decapitați”: Sorin Cîmpeanu, Daniel Constantin, Mircea Banias și Emilia Meiroșu.

Aceștia fac parte din grupul de șapte parlamentari Pro România, care au votat luni, în Parlament, învestirea Guvernului Orban: Sorin Cîmpeanu, Daniel Constantin, Emilia Meiroșu, Mircea Banias, Georgian Pop, Damian Florea și Liviu Ioan Balint.

Susțineam în titlu că niște …niște din PRO au fost ”rași” la modul sec(-uristic), ca răzbunare a liderului Ponta, finul lui Oprea și Maior…

De dragul echilibrului, e bine a preciza că marea parte a ”proscrișilor” din PRO nu par să fi fost timizi în a socializa cu Serviciile sau reprezentanți ai Serviciilor.

Cum ar zice Oprea…”interesul național”… deci s-au certat ei între ei, cu tot cu grade…?

Academia de Stiinte ale Securitatii Nationale (ASSN)

La o banală căutare pe google, rezultă următoarele ”coincidențe”, ce par a rezona cu derapajele lui Oprea despre ”partidele de intelligence”, adică partide cu securiști sau aserviți securiștilor:

• Daniel Constantin a fost fondator al Pro România, alături de Victor Ponta. În acel moment, se zvonea că o personalitate care urma a adera la acest partid va fi fost tocmai fostul șef SRI, George Maior. Tot atunci, se specula că Maior ar fi mentorul din umbră al acestui partid.
  • Sorin Cîmpeanu, ex-premier interimar, ministru numit și răs-numit prin diverse Guverne, un personaj inodor și incolor, care n-a mișcat nimic la Educație, a fost membru al ASSN, acea asociație de ”interes național”, asezonată cu șefi din SRI și ”Gaby” Oprea…
  • Mihai Tudose…e Mihai Tudose…
  • Mircea Banias, vicepreședinte Comisia de Control SIE.
  • Georgian Pop, șef al Comisiei de Control a SRI.

Am fi prea banali să continuăm, însă ajunge google-ul, pentru a înțelege cum se face politică în România.

Ca atare…

Comunicatul de presă transmis de Pro România:

PRO România a decis sancționarea deputaților care au votat Guvernul Orban

Biroul Executiv al PRO România a decis luni, 4 noiembrie a.c., ca toți deputații care au acționat în afara deciziilor luate în interiorul partidului și au votat pentru învestirea Guvernului Orban să fie revocați din funcțiile de coordonatori județeni și să li se retragă sprijinul politic pentru toate funcțiile pe care le dețin în cadrul Parlamentului.

De asemenea, vicepreședinții și prim-vicepreședinții care sunt în această situație vor fi suspendați din partid.

Integritatea morală este una dintre valorile pe care toți membrii PRO România trebuie să și le însușească, deoarece acest partid a fost gândit ca o alternativă serioasă și credibilă la metehnele vechii clase politice.

Din aceste considerente, decizia de sancționare a celor șapte deputați vine ca o consecință firească a pierderii încrederii cu care au fost învestiți de către toți colegii noștri.

PRO România va rămâne în opoziție și va continua să își respecte electoratul prin susținerea politicilor și valorilor de centru stânga europene.

Recommended For You

About the Author: Ovidiu