Dăncilă va forma un grup de ”specialiști” social democrați care vor monitoriza activitatea Guvernului pentru a preveni „abuzurile”

0

Fostul premier Viorica Dăncilă a anunțat că partidul pe care îl conduce va avea un grup format din foști miniștri și specialiști social-democrați care vor monitoriza activitatea Guvernului Ludovic Orban, pentru a preveni abuzuri”, a declarat aceasta.

Președintele PSD a declarat în această seară, într-o declarație de presă, că grupul pe care îl va forma va prezenta periodic un raport privind activitatea Cabinetului Orban.

Pentru a preveni toate aceste abuzuri și toate aceste nedreptăți pe care Iohannis și Guvernul său le pregătesc românilor, PSD va forma un grup care va monitoriza constant activitatea Guvernului Orban. Grupul va fi format din foști miniștri și alți specialiști în diverse domenii ai PSD și va prezenta rapoarte periodice cu privire la derapajele acestui Guvern. Am spus foarte clar că ne vom asuma cu maximă seriozitate rolul de opoziție.

Nu o vom face doar politic, ci și prin acțiuni concrete menite să sprijine și să apere românii de toate aceste măsuri injuste, crude, care au indus o stare generală de nesiguranță și de teamă”, a susținut Dăncilă, într-o declarație de presă.
Sursă foto: INQUAM PHOTOS – Octav Ganea/Digi24

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.