Așa se circulă după întreținerea „Autostrăzii Codrului”. ”Copiii trag pungi peste pantofi ca să nu se murdărească când merg la școală”

0

Nu există săptămână în care sătmărenii să nu se plângă, pe bună dreptate, de situația în care se află „Autostrada Codrului”. Dacă în urmă cu aproximativ o lună, locuitorii zonei Codrului se plângeau de cantitatea imensă de praf pe care o inhalează zilnic și de pericolul pe care îl reprezintă pentru șoferi sau simpli pietoni din simplul motiv că vizibilitatea este aproape zero la volan.

Acum, când au scăpat de praf, ploile au dus cu ele și lucrările de reparație…sau de mântuială, efectuate pe „Autostrada Codrului”. Drumul este din nou plin de cratere, iar noroiul s-a transformat în noroi, la doar câteva zile de la reparațiile pe care CJ Satu Mare le anunțate.

Ajunși la capătul răbdării, sătmărenii au început să-i trimită filmulețe cu dedicație președintelui Consiliului județean Satu Mare, Pataki Csaba.

”Așa se circula după întreținerea traseului Satu Mare Tataresti. JALE. Alo consiliului județean ați văzut bătaia de joc.,!!!”, a scris un sătmărean pe grupul dedicat „Autostrăzii Codrului”.

Așa se circula după întreținerea traseului Satu Mare Tataresti. JALE. Alo consiliului județean ați văzut bătaia de joc.,!!!

Publicată de Florin Campean pe Miercuri, 6 noiembrie 2019

Alt filmuleț vine de la Socond…

Ratesti/Socond

Publicată de Codruta Deny Dary pe Marţi, 5 noiembrie 2019

Sătmărel…

Așa se circulă după întreținerea „Autostrăzii Codrului”. ”Copiii trag pungi peste pantofi ca să nu se murdărească când merg la școală” 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.