Spectacol extraordinar de balet „Cocoșatul de la Notre-Dame”, cu proiecții 3D, în Satu Mare

Opera Vox vă invita la un extraordinar spectacol de balet „Cocoșatul de la Notre Dame”, miercuri, 13 noiembrie, începând cu ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

”Vă e dor de o poveste din Parisul Medieval? Vă mai amintiți de Cocoșatul Quasimodo, clopotarul Catedralei Notre Dame? Dar de frumoasa Esmeralda din celebrul roman al lui Victor Hugo? Poate că nu! Dar nu-i nimic, vă spunem noi povestea în pași de muzică și dans!

În premieră națională, compania „Opera Vox” aduce în Alba Iulia un spectacol capodoperă cu regia semnată de Sebastian Vlad, balerin și coregraf cu renume național și internațional. O seară în care muzica va fi la ea acasă grație muzicianului Peter Venczel.

Aducem pentru prima dată împreună pe aceeași scenă două ansambluri profesioniste de balet, Ansamblul de balet „Opera Vox” și Ansamblul de balet al Operei Maghiare de Stat din Cluj – Napoca, însumând peste 50 de balerini profesioniști, soliști balerini care dansează în teatre importante din Europa.

Ce mai trebuie să știți este că evenimentul va avea lumini, efecte speciale, proiecții în 3D, efecte cu „fum greu” produs din gheață carbonică, probabil cel mai complex spectacol de balet montat în țara noastră în ultimii ani”.

Un bilet la spectacolul care are loc 13 Noiembrie 2019, de la ora 19:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare, costă 70 lei. Tichetele pot fi achiziționate de la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor sau online pe www.ticketstore.ro. Informații și la 0752 971 902.

Recommended For You

About the Author: REDACTIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *