Patru copii din Satu Mare locuiesc într-o zonă devenită focar de infecție. O fundație le-a sărit în ajutor

Fundaţia Maurer nu a rămas indiferentă situației disperate în care se află o familie cu patru copiii din Satu Mare. Familia locuiește la periferia orașului, în zona Ion Ghica, într-o zonă devenită focar de infecție, mai bine cunoscută ca IPL. Blocul în care locuiesc cei mici, alături de familie, precum și cele din jur, sunt extrem de vechi, cu pereții scorojiți, tencuială căzută și plin de gunoaie în jur.

Familia, alcătuită din șase membrii, trăiesc dintr-o singură sursă de venit și nevoi infinite. Fundația Maurer Alapitvány îi va muta în casă nouă, iar pentru început, din donații și din surse proprii, au dus familiei alimente, articole pentru îngrijire corporală, articole vestimentare pentru copii și adulți și scutece.

”Recent am văzut o solicitare, prin care o familie cu 4 copii a cerut ajutor. Se vor muta în locuinţă nouă, dar din cea veche nu ar lua nimic cu ei, oricum nici nu ar putea să ducă mare lucru. Fundaţia Maurer nu a rămas indiferentă. Din donaţiile primite, dar şi din sursele proprii, am încărcat microbuzul şi ne-am grăbit să ajutăm această familie. Donaţia noastră a constat în: hrană pentru copii, scutece, articole pentru îngrijire corporală şi pentru curăţenie,îmbrăcăminte pentru copii şi adulţi, textile, hrană neperisabilă. Familia trăieşte dintr-o singură sursă de venit. Condiţiile de trai vorbesc de la sine, într-o singură încăpere locuind şase persoane, încaperea fiind, în acelaşi timp, bucătărie, baie, wc şi dormitor, însă familia speră ca toate să se schimbe odată cu mutatul în noua locuinţă. Sperăm şi noi că am contribuit, într-o oarecare măsură, la un viitor mai bun al acestei familii”, a scris Fundația Maurer pe Facebook.

Recommended For You

About the Author: REDACTIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *