Protest pe „Autostrada Codrului”. Sătui de indiferența autorităților, locuitorii zonei au blocat drumul

Locuitorii zonei Codrului, cei mai afectați de situația în care se află ,,Autostrada Codrului”, au organizat un protest, astăzi, în localitatea Amați. Aceștia și-au dat dat întâlnire în localitatea Amați în semn de protest pentru indiferența cu care îi tratează de mai mulți ani, Consiliul Județean.

Prostestul a fost organizat încă de ieri, de când locuitorii zonei i-au trimis filmulețe cu dedicație președintelui CJ, Pataki Csaba.

Sătenii au filmat craterele de pe ,,Autostrada Codrului”, cea transformată în ,,Autostrada Groazei”, după prima ploaie de după lucrările de reparații care au avut imediat după ce, aceeași săteni s-au plâng, pe bună dreptate, de cantitatea enormă de praf cu care se confruntau până la venirea ploilor.

Ploile din ultimele zile au mânat lucrările de reparații realizate de firma angajată de către CJ Satu Mare, semn că au fost lucrări doar de mântuială.

La fața locului s-a deplasat și primarul comunei Homoroade, care a stat de vorbă cu presa locală, dar și cu cei de la Digi24.

Recommended For You

About the Author: REDACTIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *