Alegeri prezidențiale 2019. Ultimele cifre: Iohannis – 39%, Dăncilă – 16%, Barna…

0

Lupta pentru a doua poziție este mai strânsă ca niciodată și doar un procent îi desparte pe Dăncilă și Barna. Sondajele au oferit cifre contradictorii în legătură cu procentele obținute de candidații pentru Cotroceni. Dacă în urmă cu o săptămână Mircea Diaconu era favoritul de pe locul II în turul II la prezidențiale, lucrurile s-au schimbat în ultimele zile.
Viorica Dăncilă și Dan Barna se luptă pentru a ajunge în turul II la prezidențiale, alături de Iohannis. Pe Dăncilă și Barna îi desparte doar un procent.

Există, însă, specialiști apolitici care, în funcție de mai multe variabile, printre care și aceste sondaje, oferă șanse candidaților.

Casele de pariuri au stabilit la ce procentaj se află fiecare candidat și oferă posibilitatea de a paria pe ei.

Președintele Iohannis a atins pragul de 39,5%, în timp ce Viorica Dăncilă are șanse mai mari să treacă pragul de 16%., iar Dan Barna are și el șanse să treacă de 15%.

În schimb, la un duel al voturilor, Dăncilă Vs Barna este egalitate perfectă, amândoi fiind cotați cu 1,8/1. Ceea ce însemană că la 1000 de lei pariați pe Dăncilă, în cazul în care aceasta îl depășește pe Barna, câștigați 1.800 de lei.

Este valabil și pentru pariu cu victorie pentru Dan Barna. Specialiștii estimează o prezență la vot între 50 și 53%, potrivit Newsweek.

Alegeri prezidențiale 2019. Ultimele cifre: Iohannis – 39%, Dăncilă – 16%, Barna... 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.