FAKE NEWS? Un jurnalist din Baia Mare susține că PSD a mai deturnat un avion. Jurnalistul nu oferă probe în acest sens, dar se prezintă drept un susținător al lui Dan Barna

Recent -”decedata” guvernare PSD nu este celebră pentru autocontrol, înțelepciune, sau minimă prudență.

De curând, șefa TAROM îl acuza pe ex-Ministrul Cuc că i-a cerut să întârzie zborurile unor parlamentari, în ziua moțiunii de cenzură…pentru ca Dăncilă să nu-și piardă funcția.

SATMAREANUL.RO a prezentat o analiză a problemei, la momentul respectiv…

A vrut Cuc să deturneze avioane la ordinul lui Dăncilă? Încearcă Premierul să-l ”albească” pe Ministrul Transporturilor cu ajutorul Corpului de Control?

Acestea fiind date, în seara de vineri, un jurnalist din Baia Mare, care administrează pagina de Facebook ”Atac la Cenzură” a susținut că zborul TAROM București-Satu Mare ar fi fost întârziat deliberat de TAROM, pentru ca un pesedist din Maramureș, secretar de stat la Transporturi, să prindă cursa spre casă.

Jurnalistul nu prezintă probe în acest sens.

Numele său este Romeo Dobocan și se declară un activ susținător al unuia dintre cadidații la președinție.

La scurt timp după viralizarea acestei ”dezvăluiri” pe social media, una ce pare, mai degrabă, o speculație, ba chiar ceva din domeniul fake news, TAROM a postat următorul anunț pe pagina de Facebook…

 

Deci nu au fost 50 minute, ci 30.. Și nu e vorba de teoria conspirației, ci doar de întârzieri cumulate de-a lungul zilei… Asta susține TAROM.

Mesajul jurnalistului susținător al lui Dan Barna este unul care a stârnit revoltă printre internauți.

A fost o manipulare? Seamănă foarte tare cu povestea de la moțiune, respectiv întârzierea deliberată a zborurilor, totul izbucnind, convenabil, în ultima seară de campanie pentru Cotroceni…

Minte TAROM? Nu ar fi exclus – e o companie de stat ultra-politizată… A arătat că ia astfel de decizii ”bananiere”…

Cum spiritele sunt încinse, e posibil ca, dacă e vorba de o manipulare, acest demers chiar să aibă efect de bumerang asupra candidaturii favoritului jurnalistului, respectiv Dan Barna, candidatul USR-PLUS la președinție.

Numele politicianului incriminat de ”Atac la Cenzură” este Dragoș Titea, un nume oarecum irelevant la nivel național, chiar dacă își face poze cu baronul Bădălău…

Mai jos, postarea ”explozivă” a jurnalistului-activist USR-PLUS, Romeo Dobocan…

Rămâne de văzut dacă-l ajută pe Barna, au ba…

 

”Au blocat avionul la sol pentru pesedistul Titea

În urma cu cateva minute a aterizat cursa Tarom Bucuresti-Satu Mare. Nu asta este știrea. Avionul a pornit cu o întârziere de 50 de minute. Ar putea fi asta știrea. Aeronava a fost ținută la sol pentru ca secretarul executiv al PSD Maramureș si secretar de stat în Ministerul Transporturilor până acum câteva zile, Dragos Titea, sa urce la bord. Aceasta este știrea.

Pentru cati români sta un avion pe pistă cu motoarele pornite? Pentru niciunul, daca nu este de la partidul care trebuie. Sa va amintiti asta cand votați duminică. Nici atunci când au nevoie de voturi nu stiu mima „calitatea” de cetățean de rând. Țara este a lor. Duminică o puteti lua înapoi.

Titea de la PSD a oprit un avion, până a avut el chef sa vina. Noi putem opri duminică o epocă, cât vom avea noi chef. Nu uitați asta cand puneți ștampila!”, susține jurnalistul activist USR-PLUS.

 

Recommended For You

About the Author: Redactia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *