Vasile Bud (PNL): În România normală, și orașul Negrești-Oaș va reveni la normalitate!

0

Vasile Bud(PNL) ne-a răspuns la câteva întrebări, în timp ce bătea străzile orașului Negrești-Oaș, promovând candidatura Președintelui Iohannis. Acesta s-a arătat entuziasmat  de perspectiva probabilei realegeri a lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni.

 

Reporter: Cum vedeți scrutinul de duminică?

Vasile Bud: Suntem optimiști. Ne apropiem de sfârșitul unei campanii în care toți liberalii din Negrești ne-am implicat cu scopul de a câștiga din primul tur. Președintele Iohannis a arătat că este singurul care poate învinge PSD. Uitați-vă ce-a mai rămas din PSD. Sunt râsul lumii – au ajuns personaje de bancuri – un partid de incompetenți, penali, cu dăncili și odrasle plasate pe funcții, pe motiv că-s băiatul și fata lu’ tata, sau că-s îndeajuns de ”senini”, încât baronii îi pun premieri, ca să îi asculte, supuși, ca -n feudalism, astfel încât baronii să poată conduce din spate. Această luptă dură, de anduranță, cu pesedismul corupt și incompetent a fost câștigată, mai ales, datorită rezistenței  Președintelui Iohannis. Avem convingerea că Președintele poate câștiga din primul tur.  Avem, în sfârșit, un Guvern al normalității, trebuie să menținem și agenda prezidențială în normalitate, cu Klaus Iohannis la Cotroceni!

 

Reporter: Totuși, orașul Dvs. e perceput drept unul ”dragnist”…

Vasile Bud: Așa este… E o situație suprarealistă cu acest primar de la PSD în Negrești… Însă nu mai e mult. Vom reveni și noi la normal. Duminică, Cotroceniul, iar anul viitor, suntem convinși că vom restabili normalitatea și la noi – Negreștiul va fi galben, va fi adecvat normalității de la nivel național, al cărei garant vor fi Președintele Iohannis și Guvernul PNL. Se va încheia, după ce o schimbăm pe Fedorca, și cu lucrurile astea rușinoase, gen Dragnea cetățean de onoare. O mare rușine pentru Oșeni! Orașul trebuie să se dezvolte, are nevoie de oameni, care sunt preocupați dezvoltarea acestuia, nu de gesturi comuniste față de tot felul de corupți din politică! Sunt sigur că în România normală, pe care ne-o propune Președintele, și Negrești-Oaș își va regăsi parcursul firesc!

Reporter: Dacă, totuși, va fi un tur 2, pe cine ați prefera drept contracandidat pentru Iohannis?

Vasile Bud: Nu contează cine-i va fi contracandidat, Președintele Iohannis a arătat că a ținut piept PSD-ului, cu succes; fără Iohannis la Cotroceni, am fi fost într-o situație infinit mai rea. Nu trebuie uitat că, dincolo de interpretări, ceva este cert: Președintele a învins PSD, a ținut România pe direcția corectă și nu s-a dezis de principiile asumate. Oricine îi va fi contracandidat, Președintele va câștiga, în eventualitatea unui tur doi. Cu Iohannis Președinte, România va fi, constant, pe o cale a normalității, iar la nivel internațional, va fi reprezentată excepțional.

 

Cititi si…

Liviu Dragnea ar putea rămâne fără „onoare” la Negrești Oaș. S-a depus un proiect de hotărâre prin care se cere retragerea titlului de ”Cetățean de onoare” al orașului

Negrești – Oaș, Teleormanul de la Satu Mare. Liberalul Adrian Cozma denunță public tentativa jenantă a Aureliei Fedorca (PSD) de a mitui copiii Oșenilor, în ultima zi de campanie electorală

Primărița Fedorca, Dăncilă de Negrești-Oaș? Babici (PNL): ”Cum e la București în Parlament, așa e la noi în Negrești-Oaș. Cumpără, prin angajare, oameni

Adrian Cozma: ”Negrești-Oaș va fi galben în curând! Vom elibera orașul de administrația pesedistă, care i-a frânat dezvoltarea timp de 30 de ani!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.