La Cluj, Primăria achiziționează parate de fitness pe care le amplasează în parcuri și locuri publice

0

Primăria Cluj achiziționează aparate de fitness pentru locuitorii orașului, pe care le amplasează în parcuri și locuri publice. În felul acesta, mișcarea devine mai accesibilă pentru clujeni, iar câteva parcuri beneficiază deja de aceste aparate.

”Primăria continuă achiziționarea de aparate de fitness pentru a fi amplasate în parcuri și locuri publice: Indiferent de vârstă, mișcarea este cea mai ieftină și eficientă investiție în sănătatea noastră.

Primăria Cluj-Napoca a demarat lucrările de reamenajare și modernizare a spațiilor pentru fitness în aer liber. Pe lângă înlocuirea, respectiv adăugarea de noi aparate pentru fitness, intervențiile cuprind lucrări de fundări, montaj și refacerea suprafețelor de pavaje de granule de cauciuc.

Amplasarea noilor aparate are loc în locuri publice din Cluj-Napoca, precum Parcul Central ”Simion Bărnuțiu”, Parcul Primăverii, Lăcrimioarelor, Aurel Vlaicu, Cetățuie, Parcul Rozelor și cel din zona străzilor Dostoievski – Brâncuși – Titulescu.

Lucrările de modernizare continuă și vor fi finalizate la începutul lunii decembrie”, a scris primarul Clujului, Emil Boc, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.