Oșenii l-au preferat pe Iohannis. Dăncilă a pierdut în fieful șefei PSD Satu Mare și primarului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca

0

Nici alegerile prezidențiale nu au fost cu noroc pentru primărița Fedorca. Deși și-a început campania electorală în oșenime, la Racșa, a fost invitat de onoare la „Sâmbra Oilor”, iar pentru ea, șefa PSD Satu Mare a sărbătorit în avans Ziua Armatei, la Negrești, Viorica Dăncilă nu reușit să ia cele mai multe voturi de la Negrești, oraș condus de însăși președintele PSD Satu Mare, care este și primarului capitalei Oașului.

Nimic nu pare să-i mai convingă pe oșeni să voteze PSD sau Viorica Dăncilă, mai întâi la europarlamentare, iar acum la prezidențiale.

Președintele Klaus Iohannis a smuls cele mai multe voturi de la negreștenii care sunt conduși încă din 2012 de către aceeași primăriță din PSD.

PNL Negrești-Oaș au obținut 49% din voturile exprimate de negreșteni pentru Klaus Iohannis, adică în timp ce PSD, prin candidatul Viorica Dăncilă, 25%.

”Mulțumim Negreștenilor pentru votul acordat, trebuie să luptăm mai departe pentru un Oraș European ! PNL 2055, PSD 1219. PNL 49% PSD 25%”, a scris PNl Negrești Oaș pe Facebook, în timp ce primărița Fedorca a fost rezervată în ceea ce privește scorul obținut de Dancilă în orașul condus de ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.