Laura Bretan, tânăra artistă cu rădăcini în comuna sătmăreană Vama, susține un concert extraordinar la Satu Mare

Primul concert al Laurei Bretan, tânăra artistă cu rădăcini în comuna sătmăreană, Vama, la Satu Mare. Laura Bretan va cânta alături de tenorul Bogdan Mihai, cei doi soliști fiind acompaniați de orchestra Filarmonicii de Stat „Dinu Lipatti” Satu Mare, dirijată de Cristian Sandu, luni, 25 noiembrie, de la 19:00, în Sala Filarmonicii.

Marți 26 noiembrie, la ora 19:00, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare cu Primăria și Consiliul Local al Comunei Vama organizează cel de-al doilea spectacol susținut de către artistă în județul nostru, la restaurantul „Valea Măriei”.

Despre Laura Bretan

Laura Bretan (născută la 7 aprilie 2002, Chicago, SUA) s-a remarcat pe plan național și internațional datorită vocii sale de excepție. Solistă de operă, Laura a urcat pe scene din Statele Unite, Germania, Italia, Emiratele Arabe, iar în România pe scenele Sălii Palatului, Ateneului Român și a Operei din Cluj.

Tânăra artistă a devenit un adevărat fenomen în Statele Unite unde a fost invitată și intervievată la posturi importante de televiziune. De asemenea a fost prezentată în celebra revistă americană, „People”.
Laura a interpretat imnul național american pentru echipele de fotbal american White Sox și baschet Chicago Bulls, de mai multe ori și a fost invitată peste tot în SUA ca să cânte imnul.

Tânăra a evoluat de mai multe ori împreună cu David Foster. După ce au cântat împreună în Beverly Hills pentru Gala FDIF, Foster a declarat: „Nu am mai auzit niciodată o voce atât de puternică de la cineva atât de tânăr. Toată
lumea va cunoaște numele tău!”.

Laura a cântat alături de Il Volo, Andre Rieu, Ethan Bortnick, cu fiul lui Andrea Bocelli, Matteo Bocelli, cu Victor Micallef, membru al celebrului grup „The Tenors”, și alături de Jay Leno și Trisha Yearwood, dar și împreună cu Toto Cutugno, Ricchi e Poveri și Michael Bolton.

Laura a apărut în filmul „Aria pentru Albrights” unde a jucat rolul principal al Annei. A participat la vârsta de doar 13 ani la sezonul 11 al America’s Got Talent, în 2016, atunci când l-a surprins pe Simon Cowell, interpretând Nessun Dorma, de la care a primit doar cuvinte de laudă, pe care nu le primise niciodată vreun participant la acest concurs. Iată ce a spus Simon Cowell, creatorul emisiunilor „American Idol”, „Great Britain Got Talent”, „America’s Got Talent” și X-Factor despre ea: „N-am auzit niciodată așa ceva în toți anii în care am facut acest spectacol! De aceea am facut acest spectacol, să găsim oameni ca tine!”. A fost finalistă pe 30 august 2016 la prestigiosul concurs american unde a primit Golden Buzzer de la Mel B.

Intrarea se va face pe bază de invitații. Informații suplimentare la sediul C.J.C.P.C.T. Satu Mare, str. Mihai Viteazu nr. 32 (persoană de contact – referent Gabriel Pustai – 0753.055.545

Concertul este organizat de către Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, în parteneriat cu Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti” Satu Mare, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare.

Recommended For You

About the Author: REDACTIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *