Potrivit șefului CJ, Pataki, protestul din Amați a fost organizat pentru că ”ne aflăm în campanie”, iar instanța este vinovată de situația în care se află ”Autostrada Codrului”

0

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba și primarul municipiului, Kereskenyi Gabor, au organizat astăzi o conferință de presă la sediul partidului UDMR, a cărui chirie este extrem de scumpă, unde au făcut mai multe declarații.

Potrivit PortalSM, Șeful CJ, Pataki, a afirmat astăzi, că protestul din Amați, de săptămâna trecută a fost organizat deoarece ne aflăm în campanie. Tocmai acesta ar fi fost și motivul pentru care un primar din zonă a fost prezent la protestul organizat de zeci de oameni disperați.

“Este o perioadă de campanie. Eu înţeleg revolta oamenilor, dar dacă oamenii respectau indicatoarele, adică mergeau cu 30-40km/h, este un şanterier deschis, drumul rezista la nivel de drum de piatră şi rămânea fără denivelări. Cei care sunt îndreptăţiţi să fie nemulţumiţi sunt locuitorii a două sate, ceilalţi au cale de ieşire. Am văzut acolo şi primar care în loc să caute rezolvări, căi alternative de acces, e primul organizator de proteste. Repet, suntem în perioadă de campanie”, a declarat Pataki, potrivit PortalSM.

De asemenea, șeful Consiliului Județean a declarat că instanţa care a obligat firma Tehnic Asist să se întoarcă la execuția lucrărilor este vinovată de situația în care se află ”Autostrada Groazei”.

“Mâine este un proces la Botoşani, instanţa în deşteptăciunea ei acum trei săptămâni a obligat fostul executant să revină pe şantier, noi în ziua în care s-a pronunţat aceată sentinţă am dat ordinul de începere, deci practic acum în acte, legal, iarăşi Tehnic Asist este executant cu ordin de începere, cu tot ce se poate. Ei au contestat această decizie şi se judecă iarăşi la Tribunalul de la Botoşani. Din păcate, legislaţia este de partea firmelor care intră în faliment. În condiţiile în care noi avem un executant nu putem interveni pe acest tronson. În paralel am comandat, imediat este gata expertiza. Soluţia definitivă este relicitarea, recontractarea întregii lucrări şi de a avea un executant care să fie capabil să toarne primul strat de asfalt”, a declarat Pataki, conform sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.