Soclul statuii lui Avram Iancu, de la Carei, va fi reabilitat

Soclul pe care stă bustul lui Avram Iancu, la Carei, va fi reabilitat. Proiectul a fost inițiat de consilierul PNL Ilie Ciută și a fost aprobat anul trecut, iar după aproape un an, acesta va căpăta, un aspect decent.

Astăzi, la sediul Primăriei Carei, la Serviciul Tehnic, Achiziții și Investiții s-a semnat contractul de lucrări dintre Primăria Carei și firma care va executa operațiunile de reabilitare a soclului pe care stă bustul lui Avram Iancu, anunță Buletin de Carei.

După ceva eforturi, cu ajutorul consilierului Ilie Ciută, s-a găsit o firmă dispusă să reabiliteze soclul statuii eroului Avram Iancu.

Dacă vremea va fi de partea lor, în curând soclul va căpăta un aspect decent pentru bustul Eroului Național Avram Iancu.

Președintele Klaus Iohannis a semnat la data de 16 noiembrie 2016, decretul de promulgare a legii iniţiate în 2014 prin care Avram Iancu este proclamat ”Erou al Naţiunii Române”.

În primă fază se decopertează soclul iar apoi se va face o constatare a situației la fața locului, în prezența celor de la biroul Tehnic din Primăria Carei, potrivit Buletin de Carei.

Recommended For You

About the Author: REDACTIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *