Sătmărenii se pregătesc pentru un nou protest, în Piața 25 octombrie din Satu Mare, pentru ”Autostrada Codrului”

0

Zilele acestea, locuitorii zonei Codrului, au pus la cale o nouă întâlnire pentru a protesta pentru situația în care se află ”Autostrada Codrului”. Deși au programat inițial protestul pentru ziua de mâine, 14 noiembrie, din motive necunoscute, susține un primar din zonă, solicitarea de avizare a protestului, trimisă luni la primăria Satu Mare, nu a fost înregistrată supusă procedurii. Astăzi, primarul comunei Homoroade, a transmis că a fost depusă o nouă solicitare de avizare, pentru a se încadra în termen și pentru protesta în Piața 25 octombrie, vineri, 15 noiembrie.

”Solicitarea de avizare a protestului (programat maine ) , trimisa luni 11.11.2019 la Primaria Satu Mare ( fax si mail ) ,nu a fost inregistrata si supusa procedurii de aceasta institutie , din diverse motive ! ( …nu are numar de inregistrare de la Primaria Homoroade ,nu a fost depusa personal decat pe fax si mail … ).

In aceste conditii , azi am depus o noua solicitare de avizare , dar pentru a ne incadra in termen , protestul este programat vineri 15 noiembrie ora 11 , pe platoul din ” Piata 25 octombrie “din Satu Mare !
Azi sau maine dimineata protestul va fi avizat si va tinem la curent!”, a scris primarul comunei Homoroade, Simion Ardelean.

În cursul zilei de ieri, aflat la sediul partidului UDMR, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a declarat că protestul organizat săptămâna trecută la Amați a avut doar pentru că ne aflăm în perioadă de campanie, dar și că instanța este vinovată pentru situația în care se află ”Autostrada Codrului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.