Al patrulea pod peste Someș ”prinde contur”…

0

”Podul peste râul Someș prinde contur”. Aceasta este afirmația primarului Kereskenyi Gabor, pe Facebook, unde a postat un clip prin care arată stadiul lucrărilor la Varianta de Ocolire Satu Mare, din octombrie 2019.

Sătmărenii sunt sceptici cu privire la finalizarea lucrărilor în 2020 a celui de-al patrulea Pod peste Someș, mai ales că în urmă cu o lună CNDNR anunțase o întârziere a predării lucrărilor.

De asemenea, imediat după ce vestea că lucrările la cel de-al patrule pod peste Someș avansează, sătmărenii au început să întrebe unde este al treilea?

„Al patrulea pod” peste râul Someș va costa 90 de milioane de lei. Ministerul Dezvoltării alocă 82 de milioane, iar ca restul sumei va fi completată din bugetul local al Primăriei Satu Mare.

Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare va avea o lungime de 19,54 km de drum national (5,60 km drum cu doua benzi de circulație si platforma de 10 m și 13,94 km drum cu 4 benzi de circulație și platforma de 18,50 m), 3 intersecții la nivel, 4 noduri rutiere , 10 poduri/pasaje și 2 parcări de scurtă durată.

Deocamdată stadiul lucrărilor arată cam așa. Credeți că sunt șanse ca acestea sa fie finalizate în 2020?

centura municipiului Satu Mare

Podul peste râul Someș prinde contur. Vă prezentăm stadiul lucrărilor la șoseaua de centură a municipiului Satu Mare- octombrie 2019.Körvonalazódik a Szamoson átívelő híd formája. Tekintsék meg a munkálatok jelenlegi állását!

Publicată de Kereskényi Gábor pe Marţi, 12 noiembrie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.