Dan Barna anunță cu Alianța USR-PLUS ar putea avea candidați comuni cu PNL în eventualitatea menținerii alegerilor locale într-un singur tur

0

Joi seara, la emisiunea ”Legile Puterii”, de la realitatea TV, Președintele USR, Dan Barna, a abordat și tema alegerilor locale de anul viitor.

Acesta a apreciat că, în cazul în care alegerile locale vor fi doar într-un singur tur, atunci se va lua în considerare posibilitatea desemnării unui candidat comun cu PNL. Scopul unei astfel de decizii ar fi ”oprirea PSD-ului”.

Mai exact, dacă partidul condus de Viorica Dăncilă va avea candidat care are șanse mari să câștige într-un scenariu al alegerilor într-un singur tur, deoarece votul contracandidaților ar fi fragmentat, atunci USR-PLUS va negocia cu PNL un candidat comun, care să se poată bate cu șanse cu candidatul PSD.

Reamintim că Președintele USR, Dan Barna, a fost candidatul acestei formațiuni la alegerile prezidențiale, clasându-se pe locul al treilea, în turul I, în spatele Președintelui Klaus Iohannis și al Vioricăi Dăncilă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.