Caraghiosul săptămânii. Viorica Dăncilă, în direct la tv, repetă ce i se dictează în cască (VIDEO)

0

Titlul de ”Caraghiosul săptămânii” este câștigat cu lejeritate de Viorica Dăncilă în această săptămână. Dacă în decursul săptămânii acesteia, fostul premier a făcut mai multe declarații de presă, discursul din urmă cu câteva seri, de la o emisiune tv, unde a intrat în direct, a fost unul dintre cele mai ridicole. Poate la fel de ridicole ca și frecventele greșeli gramaticale pe care fostul premier le face.

Viorica Dăncilă a intrat în direct la o emisiune a postului B1 Tv în urmă cu câteva zile. În timp ce putea fi văzută la tv și i s-au adresat mai multe întrebări de către moderatorul emisiunii, Dăncilă, care avea căști în urechi, transmitea pe post exact ceea ce i sufla în cască.
Cel mai probabil, o cască era folosită pentru a asculta întrebarea adresată de moderator, iar o altă cască era folosită pentru a i se sufla răspunsurile.

Aceasta lua pauze repetate în timp ce, în cască, cineva pare ca îi sufla răspunsul la întrebarea moderatorului. Ba mai mult, ori cel care îi sufla în cască nu a înțeles întrebarea, ori Viorica Dăncilă nu s-a putea concentra, deoarece, în direct, fostul premier la României a oferit un cu totul alt răspuns la întrebarea adresată de moderatorul Silviu Mănăstire.

Moderator: A avut  vreun impact asupra scorului partidului și asupra dumneavoastră ieșirea de la guvernare?

V.Dăncilă: Moțiunea de cenzură este un instrument al opoziției…(pauză)…ceea ce ne-a deranjat a fost trădarea…(pauză)…și faptul că șase bărbați  de stat, șase oameni politici în funcție cu candidatul…candidatul Iohannis, s-au chinuit să dea jos un guvern…(pauză)…și au venit în schimb cu un program de austeritate. Acest lucru ne-a deranjat.

Vasilica, Viorica, Dăncilă, ascultă ce i se spune în cască din studioul de televiziune, cică e o cască de televiziune. Dar nu mai aude bine răspunsurile care i se șoptesc.

Publicată de Vocea Diasporei pe Joi, 14 noiembrie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.