FOTO. Grădina Romei, în stare ”înfrumusețată”: mizerie, găinaț, nepăsare

0

Nu mai departe de luna Septembrie a acestui an, propaganda aplaudacă din jurul primarului Kereskenyi anunța reabilitarea și înfrumusețarea celui mai mare parc din Satu Mare.

La momentul respectiv, prin „înfrumusețare” se înțelegea schimbarea gardului și pavarea aleilor.

Nu sunt aspecte neglijabile, însă, în condițiile în care parcul este prost gospodărit de Primărie, e irelevant că, sub găinațul ce a ”tapetat” toate aleile din Grădina Romei, sunt pavaje recent schimbate.

FOTO. Grădina Romei, în stare ”înfrumusețată”: mizerie, găinaț, nepăsare 1

Dezolantă atmosferă pentru aceste zile superbe de toamnă târzie în acest parc de care ar trebui să se poată bucura copiii. Mizeria și nepăsarea țin familiile departe de Grădina Romei, ce a ajuns să aibă renumele de ”parc al găinațului”.

Devine tot mai greu a înțelege ce e important pentru actuala administrație publică din Satu Mare…

Grădina Romei, sub soarele blând tomnatec de Noiembrie…

FOTO. Grădina Romei, în stare ”înfrumusețată”: mizerie, găinaț, nepăsare 2 FOTO. Grădina Romei, în stare ”înfrumusețată”: mizerie, găinaț, nepăsare 3 FOTO. Grădina Romei, în stare ”înfrumusețată”: mizerie, găinaț, nepăsare 4 FOTO. Grădina Romei, în stare ”înfrumusețată”: mizerie, găinaț, nepăsare 5 FOTO. Grădina Romei, în stare ”înfrumusețată”: mizerie, găinaț, nepăsare 6 FOTO. Grădina Romei, în stare ”înfrumusețată”: mizerie, găinaț, nepăsare 7

Citiți și…

Satu Mare, în zodia lui ”NU SE POATE”… Pataki și Kereskenyi – incompetență, neputință și nepăsare

E campanie la UDMR: Kereskenyi s-a travestit în artist cu grafitti, Pataki a lăsat jocurile pe telefon și a ieșit pe drumurile – dezastru ecologic din județ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.