APASERV nu a reușit nici acum să finalizeze lucrările de pe Bulevardul Octavian Goga, deși termenul era până la jumătatea lunii noiembrie

A trecut aproape o lună de când primăria municipiului Satu Mare anunța că cei de la Apaserv vor finaliza lucrările într-o zi de marți pe Bulevardul Octavian Goga. Asta se întâmpla pe data de 21 octombrie, într-o zi de luni. Ziua următoare, lucrările trebuiau finalizate, adică pe 22 octombrie. De atunci și până în prezent a trecut aproape o lună, iar cei de la Apaserv nu au reușit să-și ducă la bun sfârșit misiunea.

Deși, în prezent, am scăpat de gardul care înconjura lucrarea de pe Octavian Goga, se circulă în continuare cu dificultate și pe o singură bandă, spre Micro 17.

Lucrările nu au fost finalizate nici până în prezent, deși, conform declarațiile directorului Apaserv, Ioan Leitner, în ședința de consiliu local, acestea trebuiau terminate până pe data de 15 noiembrie. Nu au reușit. E adevarat, nici directorul Apaserv nu era foarte convins că vor respecta acest termen atunci când a afirmat că lucrările ”ar trebui” finalizate până la mijlocul lunii noiembrie. Au trecut 3 zile de atunci.

Directorul Apaserv, Ioan Leitner, declara în urmă cu mai bine de trei săptămâni că lucrările de suprafață de pe Octavian Goga sunt terminate, iar în interior a fost căptușit 100 de metri din cei 350 care trebuiau căptușiți. Până la mijlocul lunii viitoare lucrările AR TREBUI finalizate, însă nu se mai lucrează la partea de suprafață, a transmis directorul Ioan Leitner în ședința de Consiliu Local în urmă cu aproximativ 3 săptămâni.

Până când lucările vor fi finalizate, șoferii sunt nevoiți să accepte zecile de minute pierdute în trafic. Cel mai probabil s-au obișnuit deja.

Cam asta se întâmplă atunci când participanții la trafic sunt nevoiți să acorde prioritate ambulanțelor sau SMURD-ului…

Recommended For You

About the Author: Redactia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *