Boicotul USR, încă o ”minciună ordinară marca PSD”. Dan Barna: Particip la vot şi votez actualul preşedinte. Îi îndemn pe simpatizanţi şi susţinători să facă la fel

1

Dan Barna, liderul USR, afirmă, într-o postare pe Facebook, că va participa la vot pe data de 24 noiembrie şi că îl va vota pe actualul preşedinte, Klaus Iohannis. Așa cum a făcut-o, alături de președintele  PLUS, Dacian Cioloș în urmă cu o săptămână, într-o declarație de presă, acesta îi îndeamnă pe simpatizanţii şi susţinătorii săi și ai partidului USR să facă la fel.

Barna precizează că toate ştirile despre boicot sunt ”încă o minciună ordinară din şirul de ştiri false marca PSD”.

„Cum luptăm cu fake news? Continuăm să repetăm adevărul! Particip la vot şi votez actualul preşedinte. Îi îndemn pe simpatizanţi şi susţinători să facă la fel”, afirmă liderul USR, clasat al treilea la primul tur al alegerilor prezidenţiale.

Dan Barna afirmă, pe pagina sa de Facebook, că toate ştirile despre boicotarea celui de al doilea tur de scrutin, din 24 noiembrie,  sunt încă o minciună ordinară din şirul de ştiri false marca PSD, nimic mai mult. În ultimele zile, pe Facebook au fost lansate campanii  prin care se încerca inducerea ideii că Alianţa USR-PLUS îndeamnă la boicotarea turului doi al alegerilor prezidenţiale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.