Mizeria, la ea acasă. Sătmărenii, tot mai deranjați de lipsa curățeniei din oraș. ”Cei care ar trebui să ia vreo măsură, probabil, sunt ocupați să taie frunze la câini”

Sătmărenii sunt tot mai deranjați de mizeria din municipiul Satu Mare. Aceștia invocă tot mai adesea lipsa de respect a celor care nu protejează mediul înconjurător, a firmei de salubrizare a cărei eficiență lasă mult de dorit, dar și a dezinteresului primăriei Satu Mare.

Depozitarea gunoiului este o veșnică problemă a orașului Satu Mare. Nu este străin de noi faptul că o parte din locuitorii municipiului nu sunt tocmai un exemplu în acest sens.

Pe de altă parte, firma de salubrizare nu a fost niciodată un exemplu de ”cât de bine își face treaba”, iar deseori primăria Satu Mare a fost dezinteresată de sesizările sătmărenilor.

În urmă cu câteva zile vă prezentam imagini cu grădina Romei, cea pe care, astăzi, stăpâne sunt doar ciorile…care în fac nevoile peste tot. Din acest motiv, părinții nu profita de toamna lungă și călduroasă pentru ieși la plimbare sau la joacă cu copiii lor. Băncile sau trotuarele din cel mai mare parc din Satu Mare sunt pline de excremente de păsări.

Pe de altă parte, am primit de-a lungul timpului numeroase sesizări în ceea ce privește modul de depozitarea a gunoaielor de către sătmăreni, iar cel mai adesea, despre neridicarea gunoaielor la timp din partea firmei de salubrizare Florisal.

Unde mai punem că majoritatea spațiilor verzi sunt pline de gunoaie.

Mai nou, și digul de la podul galben este „victima” excrementelor de animale, iar oamenii se plâng că nu mai ieși la plimbare, la alergat sau cu bicicleta.

Un sătmărean acuză mizeria din oraș și îi acuză pe cei care nu respectă spațiul public de nesimțire, iar pe autoritățile locale, care ar trebui să ia măsuri, de lipsa interesului.

”Asa arata digul de la podul galben pana la biserica reformata din Vetis e plin de excremente oi si capra ,pe aici vin foarte multi sa alerge sa se plimbe ,sau cu bicicleta dar acest nesimtit isi bate joc sistematic de spatiul public,iar cei care ar trebui sa ia vreo masura probabil sant ocupati sa taie frunze la caini”, a scris un sătmărean pe Facebook.

Recommended For You

About the Author: REDACTIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *