Primăria Ardud a mai câștigat un proiect de finanțare. Se va construi Centru Multifuncțional pentru persoane defavorizate, cu dizabilități și rromi

1

Primăria Ardud mai adaugă încă un proiect câștigat și finanțat. Centru Multifuncțional Ardud care are un obiectiv social, educațional și medical, a fost aprobat spre finanțare.

Despre Centrul Multifuncțional, primarul Ovidiu Duma spune că  va conține o cantină socială și un centru de zi cu săli de activități, bucătărie, sală de mese, grupuri sanitare pe sexe, inclusiv pentru persoane cu dizabilități, grup sanitar pentru personal, cabinet medical cu izolator, cabinet medical pentru tratament, cabinet medical pentru consultații, săli de cursuri, spațiu de igienizare care să conțină dușuri, mașini de spălat, uscătoare, unitate de călcat, birouri, vestiare.

Realizarea acestui obiectiv va veni în completarea celor existente și chiar va acoperi unele segmente lipsă. Proiectul va fi semnat în perioada 27-29 noiembrie.

”Proiectul a fost făcut pe FRDS iarna trecută. Programul acesta se adresează persoanelor defavorizate și rromilor. În Centrul Multifuncțional Ardud se vor putea ține cursuri, „After school”, cursuri la grădiniță etc. E greu de anticipat când va fi gata. Urmează partea de proiectare, până se obțin toate avizele, autorizațiile, apoi urmează partea de finanțare, construcție, celelalte proceduri de licitație, de întocmirea caietului de sarcini, e greu de estimat, dar ne bucurăm că se va realiza. Ne-am bucurat când a venit răspunsul”, a declarat primarul localității Ardud, Ovidiu Duma.

 

Primăria Ardud a mai câștigat un proiect de finanțare. Se va construi Centru Multifuncțional pentru persoane defavorizate, cu dizabilități și rromi 1

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.