Sătui de indiferență. Locuitorii străzii 1 iunie, cu deșeurile vegetale la poartă, așteaptă firma de salubrizare de mai bine de o lună

0

Locuitorii străzii 1 iunie din municipiul Satu Mare s-au săturat de indiferența cu care sunt tratați de către firma de salubrizare Florisal, dar și de autoritățile locale, primăria în acest caz, care nu trage la rost firma responsabilă cu curățenia din orașul Satu Mare și în subordinea căreia se află.

Aceștia au sesizat că de mai bine de o lună deșeurile din gospodării, strânse de către locuitorii străzii, stau pe gazon fără ca nimeni să le ridice.

La începutul săptămânii, pe data de 18 noiembrie, primăria anunța că operatorul de salubrizare, Florisal, va duna toate deșeurile vegetale din municipiu până la finalul lunii în curs. Deșeurile lor însă, trebuiau ridicate luna trecută.

Se vor ridica deșeurile abandonate de pe domeniul public ,iar colectarea acestora se va realiza exclusiv în zilele în care strada este programată pentru colectarea deşeurilor menajere și este interzisă amestecarea deşeurilor vegetale cu alte deşeuri, cele vegetale fiind colectate separat.

Locuitorii de pe strada 1 iunie susțin că stau cu mizeriile la poartă de luna trecută. Mai mult, pe  această stradă s-au schimbat și capacele de canalizări în urmă cu o săptămână și zac în continuare aruncate pe gazon.

 

Sătui de indiferență. Locuitorii străzii 1 iunie, cu deșeurile vegetale la poartă, așteaptă firma de salubrizare de mai bine de o lună 1Sătui de indiferență. Locuitorii străzii 1 iunie, cu deșeurile vegetale la poartă, așteaptă firma de salubrizare de mai bine de o lună 2Sătui de indiferență. Locuitorii străzii 1 iunie, cu deșeurile vegetale la poartă, așteaptă firma de salubrizare de mai bine de o lună 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.