Se folosesc unii sătmăreni de parcările pentru persoanele cu handicap deși nu suferă de vreun handicap? Un sătmărean povestește

0

Un sătmărean ne-a semnalat cum se folosesc unii sătmăreni de parcările pentru persoane cu handicap deși nu sunt persoane care suferă de dizabilități.

Bărbatul a surprins două doamne care se urcam în mașinile lor, parcate pe locurile persoanelor cu handicap, aveau legitimație la bord, dar niciuna nu părea că suferă de vreun handicap. Cele două doamne aveam autoturismele parcate în fața poliției, pe strada Petofi din municipiul Satu Mare.

Cel care ne-a semnalat întâmplarea la care a fost martor a spus că bănuiește că cele două femei lucrează în zonă sau chiar la poliție. Ba mai mult, acesta a anunțat deja poliția cu o lună în urmă pentru ca aceștia să verifice numerele cele două femei care, spune el, ar ocupa pe nedrept două locuri de parcare destinate persoanelor care într-adevăr suferă de handicap.

Nu este prima dată când bărbatul sesizează cele două mașini parcate pe locuri destinate persoanelor cu handicap, iar pentru că întâmplarea s-a repetat, bărbatul a decis ieri să aștepte să vadă cine conduce cele două mașini.

Sătmăreanul a povestit că nu le-a făcut poze celor două femei pentru că nu a vrut să fie văzut, însă este revoltat pe „nesimțirea” celor două femei și spune că este inadmisibil să se folosească de legitimații de handicap când este vizibil că ele nu suferă de așa ceva, iar în cazul în care au pe cineva în familie în această situație, legitimația se folosește doar în momentul în care transporți persoana cu handicap și în niciun caz nu te folosește de asta pentru propriul interes.

Mai mult, bărbatul afirmă cu nu este foarte greu să obții o legitimație de handicap, iar dacă lucrează ”unde trebuie”, asta explică totul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.