Consilierii locali PSD-ALDE din Călinești – Oaș încalcă flagrant legea 393, legea privind Statutul Aleșilor locali. Pentru a se răzbuna pe Primarul Birtoc!

3

Consilierii locali PSD-ALDE ar fi câștigători detașați, nu doar la categoria infantilism politic în democrație, ci și într-un top al persoanelor care încalcă legile statului român, deopotrivă deliberat, dar, mai ales, din foarte multă prostie! Unii dintre ei, de altfel, după cum am arătat anterior, nu-s străini de domeniul penalului.

Este fără precedent ce se întâmplă în Consiliul Local Călinești-Oaș: niste politruci de la PSD și ALDE consideră că oamenii din Călinești-Oaș i-au trimis în Consiliul local din localitate, pentru a-și face propriile jocuri venal-politruce – domniile-lor găsesc de cuviință să saboteze orice încearcă primarul Birtoc să facă pentru cetățeni, doar pentru că ”nu le place” de primar.

Același primar A SCOS COMUNA DIN INSOLVENȚĂ, unde aceeași grupare de sabotori constituită în jurul ex-primarului Copil (PSD) o adusese, cu câțiva ani în urmă.

Strategii din spatele cortinei ai acestui demers de sabotare a localității, spun localnicii, ar fi tocmai ex-Primarul Copil și șeful PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.

Ce nu realizează aceste personaje obscene, ca manifestare politică într-o democrație, este că încalcă, nu doar legile statului român, din pornirea semi-paranoidă de a se răzbuna pe un rival politic, ci și un jurământ pe care l-au depus, în momentul preluării mandatului…

 

După cum se vede în captura foto de mai sus, jurământul PREVĂZUT DE UN ARTICOL DE LEGE, după care funcționează domnii consilieri locali, susține negru pe alb că aceștia ”JURĂ SĂ FACĂ CU BUNĂ-CREDINȚĂ TOT CE LE STĂ ÎN PRICEPERE PENTRU BINELE LOCUITORILOR COMUNEI”.

Din punctul de vedere al acestor iresponsabili ignoranți de la PSD -ALDE, ”binele locuitorilor” înseamnă ca ei să saboteze comuna și pe cetățeni, pentru a se răzbuna pe Dinu Birtoc.

Aici nu e vorba doar de prostie incredibilă, ci, mai ales, de REA-CREDINȚĂ, ușor de demonstrat.

Ca atare, primarul trebuie să acționeze, pe toate căile, pentru a-i face pe acești domni să plătească pentru faptul că încalcă legea care le descrie clar statutul și atribuțiile.

În Călinești-Oaș, nu credem că mai are cineva vreun dubiu, PSD și ALDE, la instigarea ex-Primarului Copil și a șefei PSD Fedorca, fac la fel de mult rău, pe cât guvernele incompetente și corupte ale PSD au făcut la nivel național.

Lucrurile sunt clare:

  • Primarul Birtoc a scos comuna din insolvență și vrea să facă și mai mult pentru cetățeni;
  • Gruparea Copil a adus comuna în faliment și vor să-l saboteze pe primarul PNL, ce-și dorește dezvoltarea localității și bunăstarea cetățenilor, așa cum administrațiile locale liberale au arătat că procedează în Cluj, Bihor, Alba, etc.

”Mingea” este în terenul Primarului Birtoc. Acesta are acoperire legală să acționeze împotriva acestor consilieri, care încalcă art. 6 și 7 din legea 393, în care se detaliază statutul aleșilor locali.

La Călinești-Oaș, consilierii PSD-ALDE luptă din răsputeri pentru a readuce comuna în genunchi.

Gruparea pesedist-aldeistă, constituită în jurul primarului neconsolat că și-a pierdut funcția, Copil, este iresponsabilă, infantilă, irațională și profund cufundată în ILEGALITATE.

Aceștia nu fac altceva la nivelul Consiliului Local, decât să acționeze cu deplină rea-credință împotriva cetățenilor din Călinești-Oaș.

Primarul trebuie să le facă plângere penală pentru că își exercită atribuțiile cu evidentă rea-credință. Dacă are nevoie de filmările noastre, îi dăm acordul să le folosească.

Astfel, vom servi interesul public al oamenilor din Călinești-Oaș: ei, sărmanii, nu au vreo vină că în Consiliu Local, PSD și ALDE au trimis niște personaje ce nu-și revin de peste trei ani din ”teribila dramă” că votanții au ales un primar care i-a scos din falimentul, în care- aduseseră cei de la PSD și ALDE!

Întrebare suplimentară: Dl. Copil nu-si mai poate găsi altceva de lucru, dacă nu mai e primar…? De aceea e disperat sa distruga comuna, numai sa-l saboteze pe actualul primar??!

Citiți și…

FOTO. Consilierii locali PSD-ALDE din Călinești Oaș au încercat să oprească scoaterea comunei din insolvență. Boicotul proiectelor continuă

Călinești-Oaș: Opoziție, sabotaj e numele tău! Iar numele SABOTORILOR, unii chiar posibili INFRACTORI de la PSD-ALDE, sunt: COPIL, MOLNAR, BOTA, SURD, FANE, ȚĂRAN, PASCA, TRIFON

Consilierii locali PSD -ALDE blochează, în continuare, administrarea comunei Calinești- Oaș: nu mai vin nici la ședintele de Consiliu Local

Niște consilieri locali PSD-ALDE, nu doar certați cu legea (unii dintre ei), ci chiar certați cu civilizația, sabotează dezvoltarea și funcționarea normală a comunei Călinești Oaș

 

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.