Diagnosticat cu cancer în stadiu avansat, un tânăr sătmărean are mare nevoie de ajutor

0

Un tânăr sătmărean în vârstă de 36 de ani a fost diagnosticat cu tumoră malignă la testicul. Boala este în stare avansată și are mare nevoie de bani pentru a continua tratamentul, după operația suferită.

Sora acestuia a povestit că fratele său, Flaviu, de 36 de ani, a fost deja operat la testicul și ar dori acum să înceapă chimioterapia, dar pentru asta are nevoie de bani. Bărbatul locuiește în comuna Medieșu Aurit, iar din nefericire, încă de la naștere are unele probleme de sănătate care acum îi înrăutățesc și mai mult starea.

”Fratele meu Flaviu din Mediesul Aurit, jud: Satu Mare,are 36 de ani si a fost diagnosticat cu tumora maligna la testicul.Din pacate aceasta tumora a ajuns si la organele interne,fiind un stadiu foarte avansat. Impreuna am decis sa mergem la Cluj Napoca pentru a putea fi operat,unde a fost transportat cu o ambulanta privata fiindca spitalul Judetean Satu Mare nu ne-a putut oferi o ambulanta. Ieri 20.11.2019 a fost operat la testicul dar pentru a incepe chimioterapia trebuie sa astepte dupa celelalte rezultate pentru a stabili un tratament. Din cauza ca tumora ii apasa
nervul de la un picior,nu se poate deplasa singur si are nevoie de un scaun cu rotile,situatia lui e mai complicata in ceea ce priveste deplasarea din cauza ca el s-a nascut cu o problema locomotorie iar asta ii pune si mai mult in dificultate problema.
Vrem sa ne ajutati cu un share,in speranta ca ajunge la cine trebuie
Daca cineva vrea sa il ajute. (CEC BANK)
Numele si codul iban e: Costan Ioan Flaviu
Codul iban: RO55CECEC001946327329311
Multumim”, este mesajul sorei lui Flaviu, tânărul diagnosticat cu cancer avansat.

Diagnosticat cu cancer în stadiu avansat, un tânăr sătmărean are mare nevoie de ajutor 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.