Începe Târgul de Crăciun Satu Mare 2019. Ce surprize îi așteaptă pe sătmăreni anul acesta

0

Vineri, 29 noiembrie, se deschide Târgul de Crăciun Satu Mare.

Potrivit primăriei municipiului Satu Mare, zeci de mii de luminițe vor împodobi orașul, vor fi brazii îmbrăcați în sute de beculețe, zeci de figurine și surprize luminoase, meșterii populari, aromele specifice de sărbători și veselia colindătorilor vor aduce mai aproape de sufletul sătmărenilor magia Crăciunului, cea mai frumoasă perioadă a anului. Startul surprizelor se va da pe data de 29 noiembrie, ora 18.00, în Parcul Central.

Vor fi amplasate 38 de căsuțe pe Pasajul Corneliu Coposu și sunt programate 12 concerte pop-rock, 12 ansambluri folclorice vor urca pe scena de pe platoul de evenimente și 7 concerte corale vor avea loc pe toată durata târgului.

Și în acest an, pe platoul din Piața 25 Octombrie, patinoarul va fi pregătit să îi întâmpine sătmărenii dornici de distracție pe gheață.

Organizatorii Târgului de Crăciun de anul acesta sunt Primăria Municipiului Satu Mare, Județul Satu Mare – Consiliul Județean, Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu”, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale SM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.