Kereskenyi preferă ”Veorica” la proximele alegeri prezidențiale, pentru că nu ”ațâță”…spiritele. Și-a bătut joc de Albu, din nou?

După ce piața politică locală a fost agitată cu acuze de fake news, pe motiv că șeful PNL Satu Mare, Adrian Albu, ar fi anunțat că UDMR va îndemna la un vot pro- Iohannis, ultima reacție a lui Kereskenyi Gabor ne face să ne gândim că, într-adevăr, pesediștii știau ceva.

Prin declarațiile lor, atât Pataki, cât și Kereskenyi, sugerează votanților lui Hunor din I tur că au rezerve față de candidatul PNL.

Spre deosebire de Pataki, colegul lui Adrian Albu de la Primărie, respectiv Primarul Kereskenyi, a dat o declarație, prin care, fără vreun dubiu, îndeamnă la un vot pro-Dăncilă.

Aceasta este declarația la care facem referire…

 ”Eu aș dori să iasă toată lumea la vot. Eu nu sunt un tip indecis, dar eu, personal, nu aș putea să spun cu mâna pe suflet astăzi ca cineva să voteze cu x sau cu y. Din foarte multe motive, sunt multe reproșuri. Dar, dacă ne uităm în viitor cu optimism, eu aș dori ca peste cinci ani să putem spune ca un președinte al României să contribuie sau să rezolve eliminarea vizelor americane, la intrarea României în Schengen, și nu cu o șapcă de baseball. Asta aș dori eu, niște chestii concrete, nu să ațâțe tot timpul spiritele între Palate. Asta ar fi ok, în rest, fiecare să voteze cum crede de cuviință”, a declarat Kereskenyi Gabor.

Ce rezultă din ce spune Kereskenyi…?

Pe de-o parte, rezultă că și-a mai bătut joc o data de Adrian Albu, căruia. probabil. i-a transmis că va ieși cu un mesaj de susținere a candidatului PNL, Klaus Iohannis.

În consecință, Albu s-a grăbit/expus cu declarații de presă, dar a fost lăsat în offside de Kereskenyi, astfel încât a fost transformat în carne de tun pentru specialiștii în fake news de la PSD.

Prin această mișcare, Gabor Kereskenyi îl face pe Albu să pară un amator/naiv într-ale politichiei.

Pe de altă parte, Kereskenyi arată că rămâne constant pe direcția anunțată acum câteva luni de Hunor Kelemen, o direcție nostalgic-dragnistă.

Mai multe detalii, într-un material publicat la momentul respectiv…

Duminică, la Satu Mare, Hunor Kelemen a reiterat susținerea UDMR pentru corupție și subdezvoltare: ”Dragnea, de neînlocuit, Kereskenyi, primar încă 20 de ani!”

Dacă analizăm declarația lui Kereskenyi, acesta îl atacă frontal pe Iohannis, dând de înțeles că e de acord cu acuzele pe care i le aduc pesediștii și Dăncilă.

Practic, primarul din Satu Mare îndeamnă, discret, la un vot anti-Iohannis.

Incoerența acestuia este uluitoare. Până de curând, s-a plans că nu a făcut nimic pentru oraș din cauza Guvernelor pesediste, din cauza proastei guvernări a lui Dăncilă. 

Brusc, a uitat că era plin de ”tâmpiți” și ”sabotori” prin ministerele Guvernului Dăncilă…?

Domnu’ Pataki, domnu’ Kereskenyi, ne scuzați că nu suntem îndeajuns de buni pentru Dvs! Dvs sunteți niște victime, ne cerem scuze că suntem tâmpiți și penali!

Acum, cu două zile înainte de alegeri, transmite public că Iohannis e rău, recalcitrant și se ocupă doar cu șepci de baseball. Alternativa sugerată e cea care nu ”ațâță spiritele”, adică promovează fără menajamente tocmai mesajul lui Dăncilă!

Mare om, mare caracter. Chiar caraghiosul săptămânii, dacă e să ne întrebați pe noi.

Sângele apă nu se face, sau cum se zice…?

Nu degeaba zic etnicii maghiari că UDMR e PSD-ul verde…!

Citiți și…

”Miticul” Kereskenyi construiește parcări…din hârtie și DOAR PE HÂRTIE

Satu Mare, în zodia lui ”NU SE POATE”… Pataki și Kereskenyi – incompetență, neputință și nepăsare

 

E campanie la UDMR: Kereskenyi s-a travestit în artist cu grafitti, Pataki a lăsat jocurile pe telefon și a ieșit pe drumurile – dezastru ecologic din județ

Știrea zilei: Kereskenyi a reabilitat intrările în oraș, sau… cât de prost să fii, ca primar, să faci șicane anticonstituționale expirate de vreo două secole!

ȘOC: Fundația favorită a UDMR-ului a învins Primăria lui Kereskenyi în instanță. Miza: 75 000 lei din banii Sătmărenilor, care ar fi fost cheltuiți de fundație în mod NELEGAL și pe care nu vrea să-i returneze!

Recommended For You

About the Author: Ovidiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *