Dăncilă n-a convins oșenii nici în turul II. PSD pierde din nou acasă la Aurelia Fedorca, președinta partidului și primarul Negrești Oaș

0

Foto mic:  Klaus Iohannis/Satmareanul.net

PSD a pierdut din nou în fieful președintelui de partid și primarul negreștenilor, Aurelia Fedorca. La fel ca la europarlamentare și în primul tur, și în cel de-al doilea tur oșenii au preferat să acorde votul lor de încredere candidatului PNL, Klaus Iohannis.

Astfel că, într-o zonă condusă de ani buni de către PSD, Klaus Iohannis a devenit favoritul oșenilor, deși, Partidul Național Liberal este minoritar în Consiliul Local Negrești Oaș. Președintele a obținut în capitala Oașului 3096 de voturi, în timp ce candidatul social-democraților, Viorica Dăncilă a reușit să convingă 1753 de oșeni.

Iohannis se impune și la Carei. și obține 4706 voturi, dublu, față de de 2054 voturi obținute de contracandidatul său Viorica Dăncilă.

De asemenea, Klaus Iohannis a luat cele mai multe voturi și de la tășnădeni. La Tășnad, președintele a obținut 2242 de voturi, adică 70,26%, iar candidatul PSD a obținut 29,74%, adică 929 de voturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.