Senatorul PSD Gabriel Leș: ”PSD a performat la guvernare”. Ce a reprezentat rețeta dezastrului, potrivit sătmăreanului

Umblă vorba prin târg că președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, ar putea fi schimbată de la conducerea partidului, potrivit TV1 Satu Mare, iar soarta acesteia se va decide chiar astăzi, la București, în ședința CEX.

Poate tocmai de aceea, fostul ministru al Apărării, senatorul sătmărean Gabriel Leș a ieșit astăzi, pe pagina de Facebook, cu o postare în care spune că PSD a promovat în funcții cheie personaje neadecvate profesional, controversate și cu care românii nu au rezonat. Acesta pare, potrivit senatorului PSD, motivul pentru care Partidul Social Democrat a fost înfrânt a patra oară consecutiv. Să fie vorba, oare, și de primărița de la Negrești Oaș, președinta partidului?

Desigur, poate fi vorba despre mai multe nume din PSD, însă, declarația sa vine la scurt timp, după ce s-a zvonit că președintele partidului de la Satu Mare, Aurelia Fedorca, va fi înlocuit. Înlocuit cu cine credeți? – Cu domnia sa.

De asemenea, el a mai afirmat că PSD a ”performat la guvernare”.

Redăm mesajul său integral:

”În ciuda gustului amar ce însoțește înfrângerea candidatului PSD în cursa prezidențială, ar trebui să mulțumim electoratului pentru acest din urmă semnal de alarmă. A patra înfrângere consecutivă ar trebui să trezească la realitate chiar și pe cel mai ignorant membru de partid.

Nu putem merge mai departe fără o reformă profundă, care nu este altceva decât revenirea la matca valorilor și principiilor care ne-au consacrat.

De ce am ajuns aici? Nu trebuie să cautăm explicații sofisticate. Deși PSD a performat la guvernare, promovarea în funcții cheie, de vizibilitate, a unor personaje neadecvate profesional, controversate, cu care românii nu au rezonat în niciun moment a reprezentat rețeta dezastrului. Competența profesională, expertiza, integritatea trebuie să redevină marcă înregistrată a Partidului Social Democrat”, a scris Gabriel Leș pe Facebook.

Recommended For You

About the Author: REDACTIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *