Consilierii locali aleg joi noul viceprimar al municipiului Satu Mare

Ultimul proiect de hotărâre de pe ordinea de zi a ședinței de mâine, 28 noiembrie, de la primăria municipiului Satu Mare, este cel privind alegerea viceprimarului municipiului Satu Mare. Cel mai nou consilier, Gheorghe Stan, membru PNL, va fi, cel mai probabil, propus viceprimar în locul Doinei Feher.

Gheorghe Stan a fost ales consilier local în Consiliul Local Satu Mare în ședința din 31 octombrie, atunci când aleșii locali au votat în unanimitate ca acesta să li se alăture la masa deciziilor importante pentru municipiul Satu Mare.

Despre un nou viceprimar în locul Doinei Feher s-a vorbit încă de la demisia forțată a celei din urmă. Pe atunci însă, viceprimarul și președintele PNL Adrian Albu spunea că nu se pune problema unui alt viceprimar, inclusiv la numirea lui Gheorghe Stan consilier local.

O lună mai târziu, primarul Kereskenyi propune pe ordinea de zi a ședinței din 28 noiembrie 2019: ”Proiect de hotărâre privind alegerea viceprimarului municipiului Satu Mare”.

De mâine, municipiul Satu Mare va avea un al doilea viceprimar, care va ocupa locul lăsat de Doina Feher, după scandalul locuințelor ANL.

Recommended For You

About the Author: REDACTIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *