Gabriel Leș – răbufnire ”virtuală”, post-factum, împotriva Guvernelor din care a făcut parte. Domnu’ Leș, da’ la spa la “Vântu” v-a plăcut, în două rânduri?!

0

Fostul ministrul al Apărării din două Guverne PSD – cabinetele Grindeanu și Dăncilă – oferă niște explicații ”nesofisticate” în legătură cu faptul că partidul său, PSD, a ajuns mai jos decât a fost vreodată.

Dl. Leș, care, după ce a trecut prin două Guverne PSD creionate de pușcăriașul Dragnea și populate cu ”discotecari” incompetenți și diverse ”proaste ale lor” de prin Teleorman, a hotărât să se scuture, brusc, pe Facebook, de aroma pestilențială, pe care a preluat-o din contactul cu aceștia.

Omul nostru este de un comic incredibil de caraghios: după ce a guvernat alături de Carmen Dan, fără să se revolte măcar o dată, sau ca subordonat în Guvernul Dăncilei, brusc s-a trezit în lumea virtuală că își dorește ”reformă”

”A patra înfrângere consecutivă ar trebui să trezească la realitate chiar și pe cel mai ignorant membru de partid”, susține Leș, dând de înțeles că ignoranța – printre membrii PSD – suportă grade de comparație, mai ales depreciative…

Cerând, imperios, reforma, în special acum, când e clar că se schimbă șefii la partid, dar și că nu mai există șansa vreunui Guvern PSD în viitorul apropiat, Leș, cu un avânt al ipocriziei irepetabil, oferă soluții la situația fără ieșire a PSD, numai că unele ce-l plasează în pole-position pentru rubrica noastră, ”caraghiosul săptămânii”:

De ce am ajuns aici? Nu trebuie să cautăm explicații sofisticate. Deși PSD a performat la guvernare (????!??!???!!), promovarea în funcții cheie, de vizibilitate, a unor personaje neadecvate profesional, controversate, cu care românii nu au rezonat în niciun moment a reprezentat rețeta dezastrului. Competența profesională, expertiza, integritatea trebuie să redevină marcă înregistrată a Partidului Social Democrat”, perorează Leș – cu rătăciri de metafizică politică – pe contul de facebook propriu și personal…

Gabriel Leș – răbufnire ”virtuală”, post-factum, împotriva Guvernelor din care a făcut parte. Domnu’ Leș, da’ la spa la "Vântu" v-a plăcut, în două rânduri?! 1

Dvs. realizați ce încearcă să facă – era să zicem… – ”acest caraghios”, dacă e să exagerăm jurnalistic-pamfletar ?!

După ce a ajuns ministru în 2 guverne aflate în posesia TOTALĂ a unui pușcăriaș, după ce a stat alături de Daea, Dăncilă, Carmen Dan, Tudorel Toader(!!!), în momente în care s-au întreprins cele mai obscene atacuri la adresa Justiției din România, întru protejarea penalilor și corupților, acest domn din PSD-ul Aurelei Fedorca (doamna care-l menține pe Dragnea cetățean de onoare la Negrești), vorbește acum de incompetenții și corupții ce au populat Guvernele, din care a făcut el însuși parte, timp de 18 luni!

Deci – domnu Leș – te-ai scăldat de două ori în ”spa”-ul guvernamental creionat de Dragnea, subordonându-te, fără pic de crâcneală, unora ca Dăncilă, iar acum te dai ”integru”, ba chiar, oarecum, posesor de ”expertiză”. Adică tehnocrat…?!

E o situație caraghioasă, stimate domn!

O situație, care invită la o întrebare clasică – ”Da’, la spa la Vântu/Dragnea v-a plăcut în două rânduri?”.

A fost bine, nu? Dvs., un iubitor de ”expertiză”, ”valori” și ”integritate”, cum trebuie că v-ați ”chinuit” – destul de eficient totuși – timp de 18 luni să ”tolerați” ceilalți vecini de spa, ce vă dezgustă acum….!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.